The Devil All the Time: Sebastian Stan nahradí Chrise Evanse v ďábelském dramatu

The Devil All the Time: Sebastian Stan nahradí Chrise Evanse v ďábelském dramatu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Za tohle panoptikum pokroucených figurek by se nemusel stydět ani Stephen King.

Léta se spekuluje o tom, zda Sebastian Stan převezme po Chrisu Evansovi žezlo Captaina Ameriky. Stále není vyloučené, že něco takového jednou na plátně uvidíme, nicméně v tuhle chvíli je jisté, že Sebastian nahradí kolegu alespoň v gotickém thrilleru The Devil All the Time. Evans se musel role vzdát kvůli nabitému rozvrhu.

Snímek vychází z románu Donalda Raye Pollocka a je zasazený do fiktivního městečka Knockemstiff v Ohiu, zapomenuté provincii Spojených států, kde zanedlouho propukne bouře víry, násilí a vykoupení. Snímek se odehrává v rozpětí mezi koncem 2. světové války a 60. lety a točí se kolem mozaiky bizarních figurek. Ztrápený veterán Willard Russell nedokáže ani prostřednictvím krvavých obětin ulevit svojí umírající ženě od agonizující bolesti. Pak je tu pár sériových vrahů, který na dálnici loví modelky, aby je mohl vyfotit a popravit. Kazatel Roy pojídá pavouky a drží si postiženého poskoka Theodora, který se ukrývá před zákonem. Ten v městečku reprezentuje zkorumpovaný šerif. A uprostřed toho všeho se snaží konat dobro Willardův syn Arvin, který byl v dětství šikanovaný a vyrostl v násilného muže, který se sebou nenechá vytírat.

Snímek režíruje Antonio Campos (seriál Sinner, film Simon Killer). Dále hrají Tom Holland, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Robert Pattinson, Riley Keough, Mia Goth, Tracy Letts a Bill Skarsgård. Snímek uvede Netflix.

Zdroje: Variety

Galerie: 4

The Devil All the Time: Sebastian Stan nahradí Chrise Evanse v ďábelském dramatu | Fandíme filmu The Devil All the Time: Sebastian Stan nahradí Chrise Evanse v ďábelském dramatu | Fandíme filmu The Devil All the Time: Sebastian Stan nahradí Chrise Evanse v ďábelském dramatu | Fandíme filmu The Devil All the Time: Sebastian Stan nahradí Chrise Evanse v ďábelském dramatu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest