The Devil All the Time: Netflix do filmu nalákal Chrise Evanse a Toma Hollanda

The Devil All the Time: Netflix do filmu nalákal Chrise Evanse a Toma Hollanda | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Obsazení gotického thrilleru z bizarního městečka je stále zajímavější a zajímavější.

Netflix nejdříve otřásl sektorem videopůjčoven, později způsobil poprask seriály z vlastní produkce a v poslední době hodně "fušuje" i do filmové branže. Například nedávný film Bird Box ukázal, že se s Netflixem prostě musí počítat. 

Zabodovat by mohl i další chystaný projekt a to The Devil All the Time, který je popisován jako gotický thriller. Jako inspirace posloužila kniha Raye Pollocka, která mapuje zhruba dvě desetiletí ve městě Knockemstiff v Ohiu. A tohle místo je obýváno hodně zvláštními postavami (třeba párečkem sériových vrahů). 

Oficiální synopse filmu říká:

"Na místě zvaném Knockemstiff v Ohiu, zapomenuté provincii Spojených států, se chystá propuknout bouře víry, násilí a vykoupení. Kvůli zoufalé snaze zachránit svou umírající ženu, se Willard Russell rozhodne pro modlitbu, která ale žádá oběť. Kvůli tomu se hlavní hrdina Arvin, Willardův syn, začíná z šikanovaného kluka měnit v muže, který ví, kdy vzít věci do vlastních rukou. 'The Devil All the Time' pojednává o zkažené chásce, jejíž příběhy se odehrávají napříč dvěma dekádami."

Pokud vás nezaujal lákavý námět, tak vás určitě zaujme zajímavé obsazení. Můžeme se těšit na Roberta PattinsonaMiu Wasikowskou, Miu Goth nebo Tracy Letts a kromě nich na dvě marvelovské hvězdy a to Chrise Evanse a Toma Hollanda, který ztvární Arvina.

Scénář píší Antonio a Paulo Camposovi, první zmíněný se pak postará i o režii. Datum premiéry zatím známo není, ale mělo by to být někdy v průběhu příštího roku.

Ještě předtím ale oba pány uvidíme v marvelovských Avengers: Endgame (u Chrise je to potvrzené, u Toma se očekává, že se objeví).

Zdroj: CS, Cinemania

Galerie: 3

The Devil All the Time: Netflix do filmu nalákal Chrise Evanse a Toma Hollanda | Fandíme filmu The Devil All the Time: Netflix do filmu nalákal Chrise Evanse a Toma Hollanda | Fandíme filmu The Devil All the Time: Netflix do filmu nalákal Chrise Evanse a Toma Hollanda | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest