Piráti z Karibiku přišli o scenáristy. Objevují se zvěsti, že série úplně skončí

Piráti z Karibiku přišli o scenáristy. Objevují se zvěsti, že série úplně skončí | Fandíme filmu
Walt Disney Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Ale tomu asi nikdo nevěříme, že?

Přední hollywoodský zpravodaj Deadline informuje, že Rhett Reese a Paul Wernick nadále nepíší scénář k novým Pirátům z Karibiku. Zpráva neuvádí žádný konkrétní důvod toho, proč byla spolupráce ukončená, nicméně Jeff Sneider z Collideru tvrdí, že zkrátka měli příliš práce a Disney na ně nechtěl čekat. Deadline dále uvádí, že podle některých insiderů už se hledá náhrada, podle jiných by se z Pirátů mohl stát TV seriál a podle některých by mohla série zcela skončit.

Poslední varianta působí nejméně pravděpodobně. Piráti stále jsou obří značkou a Disney se jí jen tak nevzdá. Dokud bude sebemenší šance, že se z Pirátů podaří vyždímat dalších pár set milionů dolarů, tak to Disney bude zkoušet. S přihlédnutím ke Sneiderově zprávě působí jako nejpravděpodobnější varianta, že studio zkrátka najde scenáristy nové.

Deadline dále opakuje, že nový film by měl být restartem série bez Johnnyho Deppa, který už byl pro studio zbytečně drahý a v posledních letech k sobě přitahuje velké množství negativní pozornosti. Reese s Wernickem měli za úkol sérii znovu vrátit neurvalý nádech, který mívala v časech prvních filmů, můžeme tedy očekávat, že ani případný další scenárista nebude mít o nic snazší zadání.

V galerii se můžete podívat, jak vypadá postava Redd, která získává na prominenci v Disneyho zábavních parcích a fanoušci spekulují o tom, že by mohla Jacka Sparowa ve filmové sérii nahradit.

Zdroj: Deadline

Galerie: 7

Piráti z Karibiku přišli o scenáristy. Objevují se zvěsti, že série úplně skončí | Fandíme filmu Piráti z Karibiku přišli o scenáristy. Objevují se zvěsti, že série úplně skončí | Fandíme filmu Piráti z Karibiku přišli o scenáristy. Objevují se zvěsti, že série úplně skončí | Fandíme filmu Piráti z Karibiku přišli o scenáristy. Objevují se zvěsti, že série úplně skončí | Fandíme filmu Piráti z Karibiku přišli o scenáristy. Objevují se zvěsti, že série úplně skončí | Fandíme filmu Piráti z Karibiku přišli o scenáristy. Objevují se zvěsti, že série úplně skončí | Fandíme filmu Piráti z Karibiku přišli o scenáristy. Objevují se zvěsti, že série úplně skončí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest