Avengers: Endgame: Iron Man v bílém a další nové artworky

Avengers: Endgame: Iron Man v bílém a další nové artworky | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Podívejte se, co všechno o příštích Avengers odhalují nové fotky akčních figurek a stavebnic Lego.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Ninja Never Quit (@nino_leaks_),

1) Captainův kvantový motocykl působí jako jeden z nápadů, co byl vymyšlený pro stavebnice, ale ve filmu nebude. Nicméně, kdo ví. Každopádně se opět potvrzuje, že by se měli vrátit Outrideři – mimozemská armáda Thanose.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Ninja Never Quit (@nino_leaks_),

2) Tahle stavebnice dříve byla označovaná jako „War Machine Crusher“, nicméně název War Machine Buster má svoji logiku, vzhledem k tomu, že novinka z brnění Hulk Buster zjevně vychází. Budeme zvědaví, zda War Machine skutečně ve filmu takovýto svůj „chodící tank“ dostane. Stavebnice také zdánlivě odhaluje, že i War Machine oblékne „kvantovou zbroj“ a opět se potvrzuje, že by se měli vrátit Outrideři – mimozemská armáda Thanose.

3) O stavebnici Iron Manovi zbrojnice zatím nic bližšího nevíme, ale už dříve se objevovaly figurky Tonyho starších brnění. Endgame má být pro Marvel jedním velkým uzavřením kapitoly, tak by nebylo špatné, kdybychom ještě jednou řekli sbohem všem možným i nemožným Tonyho zbrojím, o říkáte?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Ninja Never Quit (@nino_leaks_),

4) Ultimátní verze Quinjetu, vyvedená v barvách, které Avengerům ladí s jejich kvantovými uniformami. Jde o speciální kvantový letoun? Nebo prostě jen nový, ještě modernější Quinjet? Spolu s Thorem, Rocketem, Hawkeyem a pilotem jsou ve stavebnici také Chitauri. Už dříve se o jejich návratu šuškalo, teď se však zdá, že se neobjeví jen někde ve flashbacku či na palubě jedné z Thanosových lodí, ale aktivně se zapojí do boje proti hrdinům. Thanos tedy potenciálně povede dvě armády naráz.

5) O poslední stavebnici se dřív mluvilo jako o Battle of the Assembled Avengers, tedy jako o bitvě spojených Avengers. Možná však došlo k chybě v překladu, nová informace naznačuje, že stavebnice nese název Avengers Compound Battle – tedy bitva o základnu Avengers. O téhle stavebnici také zatím nevíme nic bližšího (snad se ukáže v dohledných dnech) ale mělo by se jednat o jakýsi výjev z masivní bitvy.

Po zničujících událostech Avengers: Infinity War je kvůli zásahu šíleného Titána Thanose vesmír v rozvalinách. S pomocí zbývajících spojenců se musí Avengers ještě jednou dát dohromady, aby odčinili Thanosovo dílo a navrátili do vesmíru pořádek jednou pro vždy. Ať už následky budou jakékoliv.

V hlavních rolích: Chris Evans, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Josh Brolin, Karen Gillan, Brie Larson, Paul Rudd, Don Cheadle, Bradley Cooper a mnozí další. Režíruje Anthony a Joe Russoovi. Datum české a slovenské premiér je stanovené na 25. 4. 2019.

Zdroje: Eurobricks, Reddit I, II, Instagram I, II, III

« Předchozí kapitola

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 9

Avengers: Endgame: Iron Man v bílém a další nové artworky | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Iron Man v bílém a další nové artworky | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Iron Man v bílém a další nové artworky | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Iron Man v bílém a další nové artworky | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Iron Man v bílém a další nové artworky | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Iron Man v bílém a další nové artworky | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Iron Man v bílém a další nové artworky | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Iron Man v bílém a další nové artworky | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Iron Man v bílém a další nové artworky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest