Avengers: Endgame: Původní šestka na společné fotce a nová synopse

Avengers: Endgame: Původní šestka na společné fotce a nová synopse | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Co všechno nám společná momentka hrdinů odhaluje? K tomu další artwork a vtipálek Deadpool v akci.

Avengers: Endgame jsou tady s novým bannerem, na kterém vystupuje pospolu původní šestice hrdinů. Pojďme se na obrázek blíže podívat. Thor (Chris Hemsworth) se zdánlivě na první pohled nijak neliší od toho, jak vypadal v Avengers: Infinity War. Iron Man (Robert Downey Jr.) má na sobě viditelně nějakou novou zbroj, což je na první pohled patrné podle zlatých ramen a stehen. Dříve se objevila neoficiální informace, podle které Iron Manovy zbroje poskočily od Mark L až k Mark LXXXV. Captain America (Chris Evans) má na sobě upravenou verzi zbroje ze Civil War. Některé části tvoří šupinkové brnění, což je zjevně odkaz k jedné z klasických zbrojí v komiksech. Na rameni má opět Áčko, je tedy zjevně opět členem týmu. Má takový postoj, že by nebylo nijak překvapivé, kdyby původně měl v jedné z rukou štít, který byl dodatečně vyretušovaný.

Black Widow (Scarlett Johansson) má novou kombinézu, na zádech zavěšené svoje elektrizující obušky. Povšimněte si, že má dvojbarevné vlasy. Znamená to, že jí blonďatá barva pomalu odrůstá a objevuje se její původní rudá? Také můžete vidět, že na levé ruce má Widow ono záhadné zařízení, které známe z fotek z natáčení. Spekuluje se o tom, že hrdinům umožňuje povolat bílé skafandry, které se po těle šíří pomocí Tonyho nanotechnologie, popřípadě by se mohlo jednat o zařízení, které nějak souvisí s cestováním v čase či napříč paralelními vesmíry. Hawkeye (Jeremy Renner) má svůj roninovský sestřih a úbor, avšak nedrží katanu, nýbrž svůj tradiční luk. A velkou změnou si prošel Hulk (Mark Ruffalo). Jeho rysy nikdy nebyly podobnější těm Bannerovým. A místo cárů kalhot na sobě má celou speciální kombinézu, která je pravděpodobně schopná podle potřeby růst společně s Bannerem. Podle oblečení i vzhledu tváře můžeme soudit, že je Hulk daleko inteligentnější než kdy dřív a daleko víc provázaný s Brucem.

Obrázek s celým týmem můžete vidět dole v galerii. Tam je také nový artwork s širší verzí týmu, kde kromě zakládající šestky vystupují také Rocket (Bradley Cooper), War Machine (Don Cheadle), Ant-Man (Paul Rudd), Nebula (Karen Gillan) a Captain Marvel (Brie Larson). A mezi Avengers se pokouší dostat také jeden vtipálek ;-). A vedle obrázků se objevila také nová synopse:

Po zničujících událostech Avengers: Infinity War je kvůli zásahu šíleného Titána Thanose vesmír v rozvalinách. S pomocí zbývajících spojenců se musí Avengers ještě jednou dát dohromady, aby odčinili Thanosovo dílo a navrátili do vesmíru pořádek jednou pro vždy. Ať už následky budou jakékoliv.

V hlavních rolích: Chris Evans, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Josh Brolin, Karen Gillan, Brie Larson, Paul Rudd, Don Cheadle, Bradley Cooper a mnozí další. Režíruje Anthony a Joe Russoovi. Datum české a slovenské premiér je stanovené na 25. 4. 2019.

Zdroje: Disney, Weeping Angel, Reddit, Instagram

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 10

Avengers: Endgame: Původní šestka na společné fotce a nová synopse | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Původní šestka na společné fotce a nová synopse | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Původní šestka na společné fotce a nová synopse | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Původní šestka na společné fotce a nová synopse | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Původní šestka na společné fotce a nová synopse | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Původní šestka na společné fotce a nová synopse | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Původní šestka na společné fotce a nová synopse | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Původní šestka na společné fotce a nová synopse | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Původní šestka na společné fotce a nová synopse | Fandíme filmu Avengers: Endgame: Původní šestka na společné fotce a nová synopse | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest