Marvel slaví 10 let: 80 osobností na společné fotce a ve videu

Marvel slaví 10 let: 80 osobností na společné fotce a ve videu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Soutěžte o pozvánku na světovou premiéru Avengers: Infinity War.

Marvel slaví 10 let: 80 osobností na společné fotce a ve videu

Jistě si vzpomínáte, že se osobnosti Marvelu na podzim sešly, aby společně pořídily skupinové foto oslavující deset let od vzniku studia. Teď Marvel oslavy oficiálně spustil na sociálních sítích, takže fotka je venku. Společně se na ní nechalo zvěčnit celkem 79 osobností Marvelu! A to jak herců, tak lidí, kteří stojí za kamerou. Koho všechno na fotce můžete vidět? Jsou tu následující herci a herečky:

Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Paul Rudd, Benedict Cumberbatch, Chris Pratt, Chadwick Boseman, Brie Larson, Jeremy Renner, Tom Holland, Sean Gunn, Hannah John-Kamen, Zoe Saldana, Angela Bassett, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Kurt Russell, Danai Gurira, William Hurt, Karen Gillan, Emily VanCamp, Tessa Thompson, Don Cheadle, Dave Bautista, Michael Peña, Anthony Mackie, Evangeline Lilly, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Frank Grillo, Letitia Wright, Laurence Fishburne, Linda Cardellini, Sebastian Stan, Ty Simpkins, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Benedict Wong, Michael Rooker, Vin Diesel, Cobie Smulders, Samuel L. Jackson a Jeff Goldblum.

A následující tvůrci: Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Stan Lee, Scott Derrickson, Trinh Tran, Alan Taylor, Brad Winderbaum, Louis Letterier, Jon Watts, Sarah Finn, James Gunn, Joe Russo, Anthony Russo, Joss Whedon, David Grant, Mitchell Bell, Anna Boden, Ryan Fleck, Jeffrey Ford, Peyton Reed, Jonathan Schwartz, Stephen Broussard, Ryan Coogler, Jeremy Latcham, Nate Moore, Christopher Markus, Stephen McFeely, Taika Waititi, Erik Carroll, Ryan Meinerding a Craig Kyle.

To je opravdu impresivní počet a dokonalá ukázka síly a úspěchu, které studio tak rádo navenek vyzařuje. Jinak, taky vám těch 79 zní povědomě? Jestli se tady náhodou neinspiroval Chris Hemsworth, když v nedávném rozhovoru uváděl, že se v Avengers: Infinity War objevilo 76 postav. Ale to je samozřejmě jen taková spekulace. Společně se studiem si také můžete zasoutěžit o pozvánku na celosvětovou premiéru Avengers: Infinity War.

Na závěr ještě video pořízené při focení skupinové momentky:

Galerie: 8

Marvel slaví 10 let: 80 osobností na společné fotce a ve videu | Fandíme filmu Marvel slaví 10 let: 80 osobností na společné fotce a ve videu | Fandíme filmu Marvel slaví 10 let: 80 osobností na společné fotce a ve videu | Fandíme filmu Marvel slaví 10 let: 80 osobností na společné fotce a ve videu | Fandíme filmu Marvel slaví 10 let: 80 osobností na společné fotce a ve videu | Fandíme filmu Marvel slaví 10 let: 80 osobností na společné fotce a ve videu | Fandíme filmu Marvel slaví 10 let: 80 osobností na společné fotce a ve videu | Fandíme filmu Marvel slaví 10 let: 80 osobností na společné fotce a ve videu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest