Dumbo: Nový trailer na rodinnou podívanou Tima Burtona

Dumbo: Nový trailer na rodinnou podívanou  Tima Burtona | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Tohle bude kasovní trhák.

Rodinné filmy mají vždy potenciál vydělat spousty dolarů, ať už se jedná o více či méně kvalitní počiny. Nejinak je tomu v případě Dumba, klasické disneyovky, kterou nám v březnu příštího roku naservíruje režisér Tim Burton (Batman, Alenka v říši divů). V tomto případě bych se ovšem o kvalitu rozhodně nebál, neboť se dle doposud uvolněných upoutávek zdá, že si Burton a roztomilé ušaté slonisko padli do noty. Ačkoliv trailer překypujem množstvím CGI, které by pořád ještě zasloužilo více pozornosti (a určitě ji ještě dostává), materiál má potenciál velké rodinné zábavy, v níž nebude nouze o humor, emoce a napětí. Navíc se Burton může opřít o Colina Farrella, Michaela Keaton a Evu Green, což je bezpochyby herecká elita. Dumbo má tudíž veškeré předpoklady k úspěchu, přičemž osobně musím říct, že nejnovější trailer na mě působí jako milé a nostalgické pohlazení, na nějž se relativně hodně těším.

V galerii najdete nový plakát.

Holt (Colin Farrell) býval cirkusovou hvězdou, ale po návratu z kruté války se vrátil jako docela jiný člověk. Majitel cirkusu Max Medici (Danny DeVito) jej najme, aby se staral o Dumba, sloního novorozence, jemuž se pro jeho přerostlé uši všichni jen smějí. Holtovy děti (Nico Parker, Finley Hobbins) však zjišťují, že Dumbo umí létat, čehož využijí přesvědčivý podnikatel Vandevere (Michael Keaton) a artistka Colette Marchant (Eva Green), kteří udělají z malého slona hvězdu skomírajícího cirkusu.Dále hrají Alan Arkin, DeObia Oparei, Joseph Gatt, Roshan Seth, Sharon Rooney a Douglas Reith. Režíruje Tim Burton. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 28. března 2019.

Galerie: 7

Dumbo: Nový trailer na rodinnou podívanou  Tima Burtona | Fandíme filmu Dumbo: Nový trailer na rodinnou podívanou  Tima Burtona | Fandíme filmu Dumbo: Nový trailer na rodinnou podívanou  Tima Burtona | Fandíme filmu Dumbo: Nový trailer na rodinnou podívanou  Tima Burtona | Fandíme filmu Dumbo: Nový trailer na rodinnou podívanou  Tima Burtona | Fandíme filmu Dumbo: Nový trailer na rodinnou podívanou  Tima Burtona | Fandíme filmu Dumbo: Nový trailer na rodinnou podívanou  Tima Burtona | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest