Avengers 4: Návrat sestry Black Panthera potvrzen

Avengers 4: Návrat sestry Black Panthera potvrzen | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Jedna z nejchytřejších marvelovských postav se vrátí. A nejen v Avengers 4.

Zatím nepojmenovaní čtvrtí Avengers jsou už sice dotočeni, ale pořád ještě neznáme kompletní seznam herců, kteří se ve filmu objeví. 

Nicméně, u některých herců už bylo potvrzeno, že se jich dočkáme. Nově k nim přibyla také Letitia Wright, tedy představitelka wakandské princezny Shuri, sestry T'Chally alias Black Panthera (Chadwick Boseman). 

V Avengers: Infinity War (2018)  jsme neviděli, jaký byl její osud, nicméně postupem času bylo naznačeno (například v rozhovoru s režiséry), že se Shuri nezměnila v prach. Tím pádem se čekalo, že dříve nebo později bude její účast potvrzena. 

K tomu nyní došlo v článku serveru Deadline, který se zaměřil na film Hold Back The Stars. V něm si Letitia zahraje s Johnem Boyegou, ovšem v textu je uvedena další informace "...zopakuje si svou roli v pokračování Black Panthera a aktuálně dotočeném filmu Avengers, který bude mít premiéru příští léto."

Není to zrovna šok, protože samotná herečka během rozhovorů nevyvracela, že si ve filmu zahraje, nicméně tohle můžeme v podstatě považovat za oficiální potvrzení, protože Deadline má vazby přímo na filmová studia.

Teď se ale chvilku povídejme na spekulace, které se postavy Shuri týkají. Asi ta nejčastější (stačít se podívat na fanouškovské teorie na Redditu) se týká toho, že by Shuri mohla převzít funkci svého "zesnulého" bratra a stát se novým Black Pantherem. 

Pokud neznáte komiksy týkající se Black Panthera, může vás něco takového zarazit, ale není to aktuální výmysl feministických hnutí volajících po větší rozmanitosti filmových postav, Shuri několikrát tuhle identitu v komiksu používala.

A dávalo by smysl, pokud by se poté, co se její bratr změnil v prach, ujala role ochránkyně království Wakanda. Ovšem, na to, zda k tomu skutečně dojde nebo šlo jen o mylné dohady, si budeme muset zřejmě počkat do 25. dubna 2019, kdy mají premiéru čtvrtí Avengers. Jak víme, Marvel se (a docela úspěšně) snaží držet detaily o ději pod pokličkou.

V galerii si můžete prohlédnout, jak by to možná vypadalo, kdyby Parkerův Iron Spider oblek nenavrhl Tony Stark, ale právě Shuri. Upozorňujeme, že v tomhle případě nejde o oficiální artwork, ale pouze o nápad jednoho fanouška.

Zdroje: Jason Pastrana, Deadline, ScreenRant

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 6

Avengers 4: Návrat sestry Black Panthera potvrzen | Fandíme filmu Avengers 4: Návrat sestry Black Panthera potvrzen | Fandíme filmu Avengers 4: Návrat sestry Black Panthera potvrzen | Fandíme filmu Avengers 4: Návrat sestry Black Panthera potvrzen | Fandíme filmu Avengers 4: Návrat sestry Black Panthera potvrzen | Fandíme filmu Avengers 4: Návrat sestry Black Panthera potvrzen | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest