Bohemian Rhapsody: Bryan Singer byl sice vyhozen, ale dostane pořádnou sumu

Bohemian Rhapsody: Bryan Singer byl sice vyhozen, ale dostane pořádnou sumu | Fandíme filmu
20th Century Studios
Málo to opravdu není.

Bryan Singer je sice pod veleúspěšným hudebním filmem Bohemian Rhapsody podepsán jako režisér, nicméně pravdou je, že byl vyhozen několik týdnů před koncem natáčení, protože jednoduše bez omluvy nepřišel na plac (nicméně se proslýchá, že nešlo o jednorázovou záležitost, údajně chodil běžně pozdě a příliš si nerozuměl s některými členy štábu a obsazení).

Byl nahrazen Dexterem Fletcherem, který dohlédl na poslední záběry a postprodukci filmu. Ale i když Singer úspěšnou hudební podívanou nedokončil, odnese si za ni pořádnou sumičku.

Projekt celosvětově utržil více než 817 milionů dolarů (rozpočet byl mezi 50 až 55 miliony), což z něj udělalo nejúspěšnější biografický film a také drama a Singer má očividně dobré agenta, který mu vyjednal skvělou smlouvu, protože podle zákulisních zdrojů by si měl režisér odnést cca 40 milionů dolarů bez ohledu na to, že byl vyhozen. 

Společnost Fox podle všeho zjišťuje, jaké finační závazky k Singerovi má s ohledem na jeho nedisciplinovanost, ovšem zatím to vypadá, že mu opravdu bude muset vypsat tučný šek. Pokud se tedy jejím právníkům nepovede najít nějakou kličku.

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest