Echo: Režisér nových Mužů v černém bude produkovat originální videohru

Echo: Režisér nových Mužů v černém bude produkovat originální videohru | Fandíme filmu
Hrdinka cestuje vesmírem na tajuplné místo, kde se setká s nečekaným nepřítelem. O scénář se postará scenárista trilogie Johna Wicka.

Pod vedením F. Garyho Graye letos přijdou do kin noví Muži v černém, kteří se pokusí utáhnout známou značku bez původních hvězd - Willa Smithe a Tommyho Lee Jonese. Režisér Loupeže po italsku, Straight Outta Compton nebo Rychle a zběsile 8 už má vyhlédnutý další projekt, ale od sci-fi žánru se nevzdálí. Podle scénáře Dereka Kolstada (trilogie John Wick) hodlá produkovat stealth videohru z pohledu třetí osoby s názvem Echo.

Ta vyšla před dvěma lety a hlavní hrdinka En se v ní po staletích strávených ve stázi probudí a vydává se do hlubin vesmíru na magické místo zvané Palác, aby tam pomocí vyspělé technologie oživila osobu sobě blízkou, jejíž duši nese na zádech v červené kostce. Na cestě jí dělá společnost umělá inteligence jménem London a zpočátku je průchod chodbami Paláce (obrovská působivá stavba vystavěná v barokním stylu) snadný, protože zejí prázdnotou. To však končí ve chvíli, kdy chodbami najednou začnou kráčet Eniny kopie, neboli ozvěny, jež se učí veškeré úkony svého originálního vzoru. Mají jediný úkol: originál zastavit.

Videohra přišla s celkem zajímavým nápadem, kdy je hráčovo počínání analyzováno a umělá inteligence se jej pak naučí číst a použije proti němu. Pohybovat se v bezpečí jde jenom tehdy, kdy na krátkou dobu dojde k výpadku a Palác se restartuje. Hned potom si ale kopie vezmou všechno z vašeho předešlého jednání. Svým způsobem jste tedy největším nepřítelem vy sami a trumfovat sám sebe ve vymýšlení postupů může představovat výzvu, ale i čím dál větší frustraci.

Pro inspiraci si můžete níže přehrát jeden z trailerů. Za pozornost určitě stojí a snad nebude filmová adaptace promarněný čas.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest