Baby Driver: Dvojka je na cestě

Baby Driver: Dvojka je na cestě | Fandíme filmu
Edgar Wright pracuje na pokračování svého letošního automobilového hitu.

Baby Driver letos v létě zaznamenal slušný úspěch. Recenze byly pochvalné, jak je u filmů režiséra Edgara Wrighta zvykem, ale snímek byl také docela slušným kasovním hitem. Při rozpočtu 34 milionů dolarů utržil celosvětově skoro 227 milionů. Investice se tedy studiu Sony více než vyplatila, a tak není divu, že se už od premiéry množí dotazy na případné pokračování.

A toho se skutečně dočkáme. V aktuálním rozhovoru Edgar Wright uvedl, že momentálně probíhá jednání se studiem, a že ke snímku přinejmenším napíše scénář, možná jej i zrežíruje. O čem druhý film bude, se zatím řeší. Nezdá se však, že by byl Baby Driver 2 příštím Wrightovým počinem.

Už dříve vyvíjel několik projektů, poslední dobou dostal pár dalších nápadů a po úspěchu Baby Drivera také dostal několik nabídek. Tak či tak by chtěl režisér začít něco točit co nejdříve, aby do dvou, tří let svůj příští snímek uvedl. Rozhodně by nechtěl, aby opět následovala čtyřletá pauza, jakou měl před Baby Driverem. I když, jak Wright sám dodává, předchozí interval nebyl úplně v jeho moci, byl daný tím, že se rozpadla jeho spolupráce s Marvelem na připravovaném Ant-Manovi, který měl být jeho příštím projektem ještě před Baby Driverem.

Zdroj: EW

Baby Driver

11.03.2017 | USA, Velká Británie
Akční, Krimi
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest