Krotitelé duchů 3: Ve filmu si chtějí zahrát herci z prvních dvou dílů

Krotitelé duchů 3: Ve filmu si chtějí zahrát herci z prvních dvou dílů | Fandíme filmu
Prozradil to Ernie Hudson.

Dlouhé roky se připravovalo pokračování Krotitelů duchů. Ale nakonec to nevyšlo. Důvodů pro zdržování a komplikace bylo několik, například smrt Harolda Ramise v roce 2014, po které se režisér prvních dvou dílů Ivan Reitman rozhodl, že trojku natočit nechce. 

Nakonec tak v roce 2016 vznikl reboot s ženským obsazením, který nebyl vysloveně špatným filmem (minimálně podle recenzí), ale fandům originálů se prostě nelíbil a to se odrazilo i na nízkých tržbách. 

Vypadalo to tak, že značka bude delší dobu u ledu, ale nedávno se ozval syn Ivana Jason Reitman s tím, že připravuje právoplatnou trojku, kterou zrežíruje a bude se podílet na scénáři.

Později se objevily informace, že ústředními postavami by měli být dva pubertální kluci a dvě holky, což asi není něco, co by udělalo radost milovníkům původních filmů. 

Ti by určitě raději viděli jako hlavní postavy původní herce (bohužel bez Ramise). Ti zájem o účast mají. Alespoň to tvrdí Ernie Hudson, který ztvárnil Winstona Zeddemorea:

"...všichni jsou pro. Teď, ať už to bude dělat jakékoliv studio, já jsem ten člověk, cosedí u telefonu a čeká na to, až zavolají. Takže pokud zavolají, já odpovím. Pokud ne, mám jiné věci, na kterých pracuji."

Jelikož jde o třetí díl a ne reboot/remake/restart, bylo by hodně zvláštní, jestliže by se v něm herci z jedničky a dvojky neukázali. Jejich absence by určitě fandy naštvala. A tvůrci by měli využít toho, že jsou herci pro, přece jen, v minulosti práce na trojce zkomplikovalo i to, že se Bill Murray do natáčení zrovna nehrnul (byť měl dobrý důvod v podobě toho, že chtěl, aby měl Ernie Hudson stejný prostor jako jeho kolegové).

Jason by tak měl rychle vytáčet číslo a kontaktovat "starou gardu", protože v Krotitelích duchů 3 prostě nesmí chybět. 

Datum začátku natáčení ani premiéry zatím zveřejněno nebylo.

Zdroj: Daily Mail

Krotitelé duchů

07.06.1984 | USA
Komedie, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest