Ben Affleck: Hledám stylový způsob, jak skončit s Batmanem

Ben Affleck: Hledám stylový způsob, jak skončit s Batmanem | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Dočkáme se Justice League 2? A jak Zack Snyder zareagoval na tvrdou kritiku Batman v Superman.

Jednotliví herci a tvůrci Justice League promluvili s USA Today o chystaném filmu a z celého článku jednoznačně vyčnívá vyjádření Bena Afflecka. Ten uvedl, že účast na chystaném snímku The Batman režiséra Matta Reevese „zvažuje“. Roli netopýřího muže nebude hrát věčně, a tak hledá elegantní a stylový způsob, jak z role vycouvat. Affleck tak svým vyjádřením znovu rozdmýchal už několik měsíců trvající debatu o tom, jestli jej uvidíme jako Batmana naposledy v Justice League nebo se ještě jednou vrátí. Tak či tak se zdá být prakticky vyloučené, že bychom měli s Benem v roli počítat dlouhodobě.

Co dalšího zajímavého v článku padlo? Producentka Deborah Snyder zmínila, že natočit Justice League 2 by bylo vynikající, nicméně program DC je v tuhle chvíli dost plný. Konkrétně jsou zmiňovány snímky Wonder Woman 2, Aquaman, Shazam!, Suicide Squad 2, Batgirl a právě The Batman, což jsou zdánlivě nejbližší snímky, na které se fanoušci mohou od DC těšit. Zack Snyder potom uvedl, že když se na něj snesla po premiéře Batman v Superman tvrdá kritika (především na to, jak je snímek temný), rozhodl se zamyslet sám nad sebou, přehodnotit svoji filmařskou kariéru a poselství, které svými snímky chce Snyder sdělovat. Jak se mu to podařilo, uvidíme už ve čtvrtek.

Zdroj: USA Today

Galerie: 4

Ben Affleck: Hledám stylový způsob, jak skončit s Batmanem | Fandíme filmu Ben Affleck: Hledám stylový způsob, jak skončit s Batmanem | Fandíme filmu Ben Affleck: Hledám stylový způsob, jak skončit s Batmanem | Fandíme filmu Ben Affleck: Hledám stylový způsob, jak skončit s Batmanem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest