Avengers: Endgame: Víme, kdo zachrání Tonyho?

Avengers: Endgame: Víme, kdo zachrání Tonyho? | Fandíme filmu
K tomu nové Lego figurky potenciálně ukazují podobu dvou filmových postav. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Tak to vypadá, že Lego je pravé, protože z Instagramu začaly mizet účty, které postavičky nasdílely. Populární účet falcon_fan (který Lego obrázky šíří, ale nezveřejňuje na vlastním účtu, aby nebyl uzavřený) k figurkám Chitauriho a Captaina Ameriky v bílé kombinéze přidal ještě Iron Mana v bílé kombinéze. Znovu figurky zkusíme nasdílet na konec článku, ale asi je jen otázka času, než je zase Lego nechá smazat.

Původní novinka: Jedním z hlavních motivů prvního traileru Avengers: Endgame je Tonyho zdánlivě beznadějná pouť vesmírem. Zásoby došly, brzy dojde i vzduch, a pak bude po všem. Takhle depresivně nicméně rodinné velkofilmy nefungují, takže je jasné, že Tony musí svou pouť vesmírem přežít a opět se spojit se zbytkem Avengers. Otázkou vždy bylo, jakým způsobem se Stark z téhle šlamastiky dostane. Možná to odhalila automobilka Audi.

Ta ve spolupráci s Marvelem chystá virtuální zážitek umístěný do auta, nazvaný „Marvel’s Avengers: Rocket’s Rescue Run“. Tedy „Avengers od Marvelu: Rocketova záchranná mise“. Během virtuálního zážitku si pasažéři auta nasadí VR brýle a přesunou se tak do vesmíru, kde společně s Rocketeme prolétávají jeho vesmírnou lodí skrz pole asteroidů. Pohyby auta budou odpovídat pohybům lodě ve VR.

To samozřejmě nemusí souviset vůbec s ničím, ale pokud je VR experience navázaná na Avengers: Endgame a odkazuje skutečně ke scéně, ve které Rocket zachraňuje Tonyho, tak je rozhodně třeba říct, že by záchrana Starka právě Rocketem dávala smysl. Z přeživších hrdinů má asi největší motivaci hledat loď Benatar. Po tom, co se Groot vypařil, jsou zbývající Strážci jeho nejbližšími druhy a naposledy je viděl právě na palubě Benataru. Navíc je ze všech zbývajících hrdinů jednoznačně nejzkušenějším vesmírným cestovatelem.

Co myslíte? Zachrání Tonyho opravdu Rocket? Nebo to bude někdo jiný?

Pak se objevily ještě nějaké nové fotky Lego figurek. Jedna ukazuje Captaina Ameriku v bílé kombinéze, jaké by hrdinové ve snímku měli nosit, zbylé dvě fotky ukazují hlavu bojovníka Chitauri, kteří by se opět měli ve filmu objevit. Už se nicméně objevila tvrzení, podle kterých je Captain America podvrh – Lego Captain v minulosti nikdy neměl nasazovací kuklu, vždycky ji měl na hlavě pouze namalovanou. Ale kdo ví, jak to je, pro úplnost Lego fotky přikládáme:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Geek Supremo (@geek_supremo),

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Geek Supremo (@geek_supremo),

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Geek Supremo (@geek_supremo),

Zdroj: Quattro Daily

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest