Kingsman: Spin-off a Trojka: Další obsazené role, harmonogram natáčení

Kingsman: Spin-off a Trojka: Další obsazené role, harmonogram natáčení | Fandíme filmu
Režisér Matthew Vaughn ustanovil to nejdůležitější pravidlo pro všechny budoucí Kingsman filmy a seriály.

Kolem příštího Kingsmana panuje řada nejasností, jak jsme podrobně zmapovali ve starším samostatném článku. Naposledy svoje zákulisní zdroje kontaktoval Collider, podle kterého se skutečně připravují dva samostatné filmy. Jeden prequel, se zatím blíže nespecifikovaným názvem, a regulérní pokračování. Prequel má být daleko víc dobovým dramatem, než špionážním thrillerem. Má historii ukazovat „očima Kingsmana“ a určitým neoficiálním podtitulem je věta „Muž, který chtěl být Kingsman“, což odkazuje na Kiplingovu povídku „Muž, který chtěl být králem“.

Prequel se má začít točit v lednu a být hotový zhruba do května (nedávno jsme spekulovali, jestli náhodou nebude v květnu natáčet v Itálii). Pak si dá režisér Matthew Vaugn krátkou pauzu a následně by měl hned točit Kingsmana 3, ke kterému se v současné době dokončuje scénář. Tento snímek má uzavřít příběh Eggsyho (Taron Egerton) a Harryho (Colin Firth). Zároveň to pro obě postavy nemá být úplný konec, ale měly by mít příležitost se objevovat v dalších Kingsman projektech, které někdy v budoucnosti vzniknou.

Pro budoucí projekty údajně platí, že se musejí dostatečně odlišovat od hlavní série, jinak prý Vaughn k jejich natáčení nevidí důvod. Zatím by tohle kritérium měla splňovat připravované televizní série, která má doplňovat filmy, ale být dostatečně jiná.

Objevily se také nové castingové zprávy. Rhys Ifans si zahraje Rasputina, manipulativního rusého mystika. Do téhle role produkce jeden čas chtěla obsadit Brada Pitta, teď jedná s Ifansem (Amazing Spider-Man, Notting Hill). Dalšími vyhlédnutými herci jsou Daniel Brühl (Captain America: Civil War, Rivalové), Charles Dance (Hra o trůny, Underworld) a Matthew Goode (Watchmen, The Crown). Jejich role zatím odhaleny nebyly, ale schválně se podívejte na postavy, které nás ve filmu čekají a zkuste si tipnout, koho pánové ztvární, pokud si všichni s produkcí plácnou.

Zdroje: Collider I, II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest