Rambo 5 hrozí padouchům, že smrt kráčí jejich směrem

Rambo 5 hrozí padouchům, že smrt kráčí jejich směrem | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Stallone nasdílel pár rambovský fotek.

Rambo 5 má už delší dobu dotočeno a čekáme, až se produkce ze střižny pochlubí s prvním trailerem. Sylvester Stallone v prosinci na svém Instagramu sdílel dvě nové fotky, které najdete dole v galerii. K té s lukem připsal, že Rambo gangu zabijáků tiše řekl: „Smrt se k vám blíží a na světě není nic, co by ji dokázalo zastavit“. K fotce u stěny připsal další Rambovu hlášku: „Na člověka je pamatováno podle toho, co vykonal. Ale daleko víc se vzpomíná na to, co neudělal“.

Z krátkých Stalloneových komentářů si můžeme vzít dvě věci: Rambovi to prostě nedá a vyrazí na pomoc těm, kteří to potřebují. A padouši dostanou pořádný klepec.

Sylvester Stallone se vrací v ústřední roli vysloužilého vojáka s PTSD, který se prostě snaží nějak vyjít a bere každou práci, na kterou narazí. Aktuálně vypomáhá na ranči v Arizoně. Ten vede jeho dávná známá Maria (Adriana Barraza), která jej poprosí, aby jí pomohl najít ztracenou vnučku (Yvette Monreal), která zmizela, když si vyjela na mejdan do Mexika. Následuje sestup do horoucích pekel plný násilí. Rambo v Mexiku narazí na gang, který obchoduje s bílým masem. Dá se dohromady s novinářkou (Paz Vega), která podobně jako on hledá svoji zmizelou nevlastní sestru. Budou muset napnout všechny své schopnosti, aby dívky zachránili a svrhli krutého kriminálního bosse (Sergio Peris-Mencheta). Poslední verzi scénáře napsal Matt Cirulnick, režíruje Adrian Grunberg.  S premiérou se počítá na příští rok.

Galerie: 3

Rambo 5 hrozí padouchům, že smrt kráčí jejich směrem | Fandíme filmu Rambo 5 hrozí padouchům, že smrt kráčí jejich směrem | Fandíme filmu Rambo 5 hrozí padouchům, že smrt kráčí jejich směrem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest