Avengers 4: Na Nebulu čekají řádné "daddy issues"

Avengers 4: Na Nebulu čekají řádné "daddy issues" | Fandíme filmu
Jak prozradila herečka Karen Gillan, která se krátce zmínila i o Strážcích Galaxie 3.

Karen Gillan propaguje svoji režisérskou prvotinu The Party’s Just Beginning a novinářům to samozřejmě nedá a ptají se jí na Avengers: Endgame. Herečka nesmí téměř nic prozradit, nicméně připustila, že vzhledem k tomu, že je Thanos její otec, se bude muset postava vypořádat s pořádnými „daddy issues“, což je hovorový obrat, který se používá pro psychologické potíže spojené chybějícím nebo nenormálním vztahem s otcem.

Nebula si užila od obojího trochu a mezi zbývajícími postavami je rozhodně jednou z těch, které mají s Thanosem nejvíc nevyřízených účtů. Jakkoliv může být třeba takový Tony Stark na šíleného Titána nesmírně naštvaný (vymazání půlky života ve vesmíru se neodpouští), rozhodně nemůže říct, že jej Thanos mučil, vyměňoval mu části těla, trénoval z něj zabijáka a ve finále mu ještě zabil sestru, jedno z jeho posledních pojítek s lidstvím. Mohla by právě zasadit poslední úder? Ve filmu jsou daleko větší hvězdy, které se o to nejspíš poperou, ale rozhodně by si to zasloužila.

Několik málo slov herečka zmínila také ve spojitosti se Strážci Galaxie 3: „Náš režisér už s námi není, ale s chutí budeme pokračovat v příběhu Strážců Galaxie a dál dávat fanouškům, to nejlepší. To je to nejdůležitější. Nevím nic bližšího o tom, kdy [budou příští Strážci uvedeni], ale scénář je hotový. Možná jsem do něj maličko nakoukla, ale víc říct nesmím“, dodala herečka nakonec s úsměvem.

Ve vztahu ke třetím Strážcům tak Karen neřekla vlastně vůbec nic nového, jen zdánlivě opět potvrdila, že herci nevědí o budoucnosti série o nic víc, než fanoušci. K dispozici tak stále máme jen nekonkrétní zákulisní informaci, podle které bychom se mohli filmu dočkat v roce 2022. (Podívejte se, jaký je předpokládaný harmonogram jednotlivých marvelovských premiér).

Na závěr si můžete pustit trailer na The Party’s Just Beginning, kde se hlavní hrdinka v podání Gillan vypořádává se sebevraždou nejlepšího přítele.

Zdroj: People

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest