Birds of Prey: Scenáristka promluvila o hodně dlouhém názvu filmu

Birds of Prey: Scenáristka promluvila o hodně dlouhém názvu filmu | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Christina Hodson se rozpovídala o jménu ženské týmovky.

Poté, co byla Harley Quinn (Margot Robbie) jednou z nejlepších věcí na jinak dost chladně přijaté komiksové podívané Sebevražedný oddíl, se společnost Warner Bros. rozhodla dát zelenou hned několika projektům s touhle zlobivou holkou. 

Aktuálně se pracuje na mládeži nepřístupné týmovce Birds of Prey, ve které bude mít Harley Quinn hlavní roli a nedávno byl zveřejněn kompletní název tohoto filmu. A mnozí byli zaskočeni tím, že není zrovna krátký. Zní Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn).

Teď se scenáristka Christina Hodson rozhodla rozpovídat o tom, jak vlastně název vznikl:

„Nevím, jestli to můžu oficiálně prozradit, ale vlastně proč ne. Byl to neoficiální podtitul, při psaní scénáře. Přidala jsem ho zhruba před rokem, skoro ve stejné podobě, jen jako podtitul. Nikdy mě nenapadlo, že ho někdy použijeme. Vždycky jsme používali pracovní název, takže to byla jen taková legrácka na první stránce. No a když jsme vymýšleli [definitivní] název, pořád jsme se všichni vraceli právě k tomuhle“.

Tvůrci rozhodně vybrali nečekaný název, který není snadné si zapamatovat. Ale co si budeme povídat, stejně většina lidí film označuje jen jako Birds of Prey a zbytek jména vypouští.

V hlavní roli se vrací Margot Robbie jako Harley Quinn, režíruje Cathy Yan, scénář napsal Christina Hodson. Robbie produkuje. Skupina nesourodých žen (Harley Quinn, Huntress, Black Cannary,Rene Montoya ) by se ve snímku měla dát dohromady proto, aby se pokusila zachránit život malé Cassandře. Ta se dostala do hledáčku kriminálního bosse, pravděpodoboně komiksového padoucha Black Mask, který by měl být hlavním záporákem filmu. Datum premiéry je stanoveno na 13. 2. 2020.

Zdroj: Collider

Galerie: 2

Birds of Prey: Scenáristka promluvila o hodně dlouhém názvu filmu | Fandíme filmu Birds of Prey: Scenáristka promluvila o hodně dlouhém názvu filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest