Godzilla: King of Monsters představil v Brazílii nový trailer

Godzilla: King of Monsters představil v Brazílii nový trailer | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Co vše nového jsme se dozvěděli o nadcházejícím monster filmu?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Jedním z filmů, které studio Warner Bros. představilo v rámci Comic Conu v Brazílii, byl také Godzilla: King of Monsters. Tento doslova obří film, ve kterém se střetnou ikonická monstra filmových pláten, již zveřejnil v srpnu svůj první trailer a od té doby jsme dostávali pouze různé ochutnávky, především pak od fiktivní organizace Monarch, která se o tyto prastaré tvory zajímá. Každý film měl jen omezený čas na panelu, a tak jsme se nedozvěděli žádné zásadní tajemství, nicméně přítomní viděli nový trailer, který bude oficiálně zveřejněný online až zítra v odpoledních hodinách našeho času. Pokud jste zvědaví a nechcete si počkat, máme pro vás letmý popis toho, co nová ukázka obsahovala.

Ukázka začíná pohledem na postavu Madison Russell, kterou hraje Millie Bobby Brown, jak volá skrze radiovysílání o pomoc. Celá situace se pak kryje s obrazy zdevastovaných nekonkrétních měst. V následujících záběrech začnou po celé Zemi z různých míst vystupovat obří monstra; létající monstrum povstane ze sopečného kráteru (pravděpodobně Rodan), monstrum připomínající škorpióna povstane na poušti z písku a obří tříhlavé monstrum vystoupí z moře (pravděpodobně King Ghidorah). Poté následuje záběr ze střediska Spojených národů a postava, kterou hraje Thomas Middleditch, představuje svůj plán na to, jak využít Godzillu proti ostatním monstrům. Závěrečné scény pak zachycují Godzillu ruku v ruce s ostatními monstry v různých situacích, pravděpodobně v boji proti sobě navzájem.

Jednotlivé postavy pak v traileru polemizují o tom, které monstra tu jsou aby nám ublížily, a které aby nás ochránily. Postava Kena Watanabeho zmiňuje, že lidstvo bude mít ohromné štěstí, když nás bude Godzilla brát jako mazlíčky. Dle popisu a různých poznámek je trailer nabitý akcí a měli bychom vidět i monstra, která zatím zůstávají před diváky skrytá. Už dříve byl spuštěn web monarchsciences.com kde kromě čtyř ústředních monster (Godzilla, Rodan, King Ghidorah a Mothra) jsou různě po světě posety zatím neznámé nálezy.

Jak jsme již zmínily, trailer bude oficiálně vypuštěný zítra v našich odpoledních hodinách, takže určitě náš web sledujte. Na následující stránce pak můžete najít kratičké videa, která zveřejnil účet Monarchu, a která zachycují Kinga Ghidoraha, Rodana přelétajícího nad městem a zvuk Mothry.

Další kapitola »

Godzilla II Král monster

22.03.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 7

Godzilla: King of Monsters představil v Brazílii nový trailer | Fandíme filmu Godzilla: King of Monsters představil v Brazílii nový trailer | Fandíme filmu Godzilla: King of Monsters představil v Brazílii nový trailer | Fandíme filmu Godzilla: King of Monsters představil v Brazílii nový trailer | Fandíme filmu Godzilla: King of Monsters představil v Brazílii nový trailer | Fandíme filmu Godzilla: King of Monsters představil v Brazílii nový trailer | Fandíme filmu Godzilla: King of Monsters představil v Brazílii nový trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest