Spider-Man: Far From Home: Jaký kostým bude Peter nosit

Spider-Man: Far From Home: Jaký kostým bude Peter nosit | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Prohlédněte si oficiální logo filmu. A začal Jake Gyllenhaal konečně točit?

Spider-Man: Far From Home stále platí za film, který bude dost těžké propagovat, protože nejrůznější upoutávky zákonitě musejí alespoň poodhalit, co se stane v Avengers 4, snímku, který časově měl být zasazený před Spider-Mana: Far From Home. K plnohodnotným trailerům je ještě daleko, ale drobnosti už na veřejnost pronikat začínají. Tentokrát se to ještě obešlo bez spoilerů k Avengers 4, ale i tak tahle drobnost bude fanoušky zajímat.

Tom Holland v zákulisí natočil video pro jednu soutěžní akci a je při tom oblečený ve Spider-Manově kostýmu. Sice bez kukly, ale i tak se zdá, že jde o ten samý kostým, jaký nosil Peter Parker v Civil War, Homecoming a v úvodu Infinity War. Uvidíme, zda Petera čekají nějaké kostýmní výměny, jak to tak v superhrdinských filmech bývá, ale prozatím se zkrátka a dobře zdá, že Parker na své evropské dobrodružství nebude mít přibalený Iron Spider oblek.

Hlavní novinku doplňují ještě dvě menší. Jake Gyllenhaal byl vyfocený v Londýně, dost možná už se tedy stačil připojit ke štábu filmu. Zahrát si má záporáka Mysteria. A také bylo zveřejněno oficiální logo filmu, tak si jej můžete v galerii prohlédnout v plné parádě.

 

Příspěvek sdílený (@tomholland2013),

V hlavní roli se vrací Tom Holland, dále hrají Jacob Batalon, Zendaya, Jake Gyllenhaal, Michael Keaton a Marisa Tomei. Režíruje John Watts, scénář napsali Jonathan Goldstein a John Francis Daley. Datum premiéry je stanovené na 4. 7. 2019.

Zdroje: Jake Gyllenhaal Daily, Oficiální Twitter

Galerie: 3

Spider-Man: Far From Home: Jaký kostým bude Peter nosit | Fandíme filmu Spider-Man: Far From Home: Jaký kostým bude Peter nosit | Fandíme filmu Spider-Man: Far From Home: Jaký kostým bude Peter nosit | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest