Bond 25: Tvůrci si vyhlédli záporáka

Bond 25: Tvůrci si vyhlédli záporáka | Fandíme filmu
USA Network
Kvůli harmonogramu to možná neklapne, určitě se však vrátí několik starých známých.

Za pár měsíců začne natáčení 25. bondovky a všichni asi známe základní atributy filmů agenta 007 - šarmatní hlavní hrdina, krásné Bond girl a často až groteskní záporáci.

Kdo bude zatápět Jamesu Bondovi (zřejmě naposledy Daniel Craig) v jeho dalším filmu zatím nevíme, ale produkční společnost Eon Productions měla roli ústředního padoucha nabídnout aktuálně velmi populárnímu Rami Malekovi, který se nedávno blýskl v roli Freddieho Mercury v Bohemian Rhapsody.

Je to rozhodně zajímavá volba, Rami má zvláštní typ charismatu, který by mohl fungovat i v bondovce, ale bohužel vyvstal problém. Natáčení 25. bondovky (mělo by začít v dubnu) koliduje s natáčením poslední řady kultovního seriálu Mr. Robot (bude probíhat od dubna do července), ve kterém Malek ztvárňuje hlavní roli. 

S největší pravděpodobností to tak neklapne, protože by bylo extrémně náročné zkombinovat oba projekty. Je tu malá šance, ale opravdu malá. Tvůrci se tak asi budou muset poohlédnout někde jinde. 

Další zprávou, která se týká obsazení je to, že návrat hlásí Lea Seydoux (doktorka Madeleine Swann), Ralp Fiennes (M), Naomie Harris (Moneypenny) a Ben Whishaw (Q). Bylo potvrzeno, že kameramanem bude Linus Sandgren (La La Land, První člověk) a režisér Fukunaga ujistil, že bude nadále pokračovat v příběhu, který začal spolu s Casino Royale. Jednou z natáčecích lokací se má stát Norsko.

Zdroje: Indie Wire, Norway Today, Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest