Bond: Daniel Craig popírá provázání následujících filmů

Bond: Daniel Craig popírá provázání následujících filmů | Fandíme filmu
Bond na pokračování se nekoná? K tomu krátký dokument o natáčení honičky na motorkách ze Skyfall, nejnovější TV Spoty a vývoj tržeb.

V poslední novince k pokračování bondovské série jsme uvedli, že podle některých zdrojů by měly být následující dva filmy dějově úzce provázané. Daniel Craig (představitel Bonda) to teď však rezolutně popřel. O něčem takovém slyší poprvé z médií a podle jeho slov něco takového ani není možné. Natáčení jednoho filmu trvá šest měsíců a není možné plánovat další film, dokud není hotový ten první. Momentálně se prý filmaři snaží připravit další SAMOSTATNÝ film, a když bude úspěšný, pustí se do dalšího.

Craig samozřejmě nemá pravdu v tom, že by plánování více dílů naráz nebylo možné, protože historie prokázala, že to možné je. Když pomineme filmy natáčené podle předlohy, tak se naráz chystaly třeba druhý a třetí díl Matrixu nebo druhý a třetí díl Pirátů z Karibiku. Nicméně když říká, že v případě Bonda nic takového v plánu není, budeme mu věřit.

Co se týče tržeb, tak Skyfall ukládá do pokladničky poctivě dál a dál, už teď má na kontě 96 a půl milion dolarů. Pokud jste film pořád ještě z nějakého důvodu neviděli, pusťte si následující TV Spoty, třeba vás přesvědčí. A naopak, všichni, kteří už film viděli, na konci playlistu najdou vydařený mini-dokument, který se zaobírá natáčením povedené motocyklové honičky po střechách Istanbulu. 

 

Skyfall: 2 TV Spoty, Featurette o natáčení na motorkách

 

Zdroje: Filmstarts, THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest