Blue Beetle: DC a Warner Bros. chystají novou sólovku

Blue Beetle: DC a Warner Bros. chystají novou sólovku | Fandíme filmu
DC
Další populární postava má dostat vlastní film.

Soudě podle prvních reakcí je Aquaman velmi zábavnou podívanou, která by mohla ukázat společnostem DC a Warner Bros. správnou cestu pro jejich filmové universum.

Bude ale důležité, aby firmy případný úspěch Aquamana zúročily a pořádně si promyslely, kterým projektům dají zelenou. Současná situace je tak matoucí, že si skoro nikdo nemůže být jistý tím, které filmy od DC vzniknou a které mají smůlu. Je tak otázkou, zda se dočkáme sólovky postavy jménem Blue Beetle, která byla aktuálně oznámena.

Nicméně, bylo potvrzeno, že ji DC a Warner Bros. schválily a dokonce už mají i scenáristu. Bude jím Gareth Dunnet-Alcocer

Je možné, že Blue Beetlea neznáte, ale mezi komiksovými fandy jde o hodně populární postavu a to hlavně díky své veselé povaze a smyslu pro humor. Jak už to tak bývá, v komiksovém světě identitu Blue Beetlea používalo více osob, ale asi tou nejznámější je Latinoameričan Jaime Reyes. 

Právě on bude hrdinou filmu, o jehož zápletce zatím není nic známo, ale pokud jde o komiksovou předlohu, tak Blue Beetle je jakýsi skarab (v některých verzích jde o mimozemskou technologii, v jiných má magický původ), který dokáže propůjčit svému hostiteli schopnosti jako mocné brnění s účinnými zbraněmi nebo létání. Nicméně je tu menší problém, Blue Beetle má vlastní a ne zrovna milou osobnost, se kterou Jamie často bojuje.

Blue Beetle se kromě komiksů představil i v kreslených seriálech, například Young Justice (který velmi doporučuji) a jde rozhodně o postavu, která má velký potenciál. Snad bude využit i v hrané podobě. Kdy ale dojde na natáčení nebo premiéru, to zatím oznámeno nebylo.

Zdroj: TheWrap

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest