Kingsman: Jak by se chtěl Taron Egerton se sérií rozloučit

Kingsman: Jak by se chtěl Taron Egerton se sérií rozloučit | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Herce zároveň mrzí, jak špatně byla hodnocená dvojka.

Taron Egerton poskytl rozhovoru magazínu Empire a řeč logicky musela přijít také na Kingsmana, jeho dosud největší filmový úspěch. Taron znovu potvrdil, že v chystaném filmu se neobjeví (je to prequel/spin-off s jinými postavami). Jak si představuje ideální budoucnost série? Rád by se vrátil v regulérní trojce, protože si myslí, že si série trojku prostě zaslouží, už jen proto, jak důležitou součástí jeho života série je. Potom by si v ideálním případě chtěl dát na deset, patnáct let pauzu, a pak předat pochodeň nějaké mladší postavě. To by ho hodně bavilo.

Zaujme už poznámka, že by Taron „byl rád“, kdyby mohl natočit trojku. V jednu chvíli se po dvojce měla točit právě trojka, popřípadě se měly prequel a trojka točit prakticky hned po sobě. Můžeme Egertonovo vyjádření chápat tak, že i tahle varianta padla? Je osud Kingsmana 3 nejistý? Dávalo by to smysl, vzhledem k tomu, že studio Fox odkoupil Disney a nikdo neví, co do budoucna s projekty Foxu bude. Tím pádem těžko rozjímat nad jakoukoliv další budoucností. Aby se série Kingsman mohla vracet po letech, musí ji Disney i nadále podporovat a navíc musí být nadále úspěšná, aby diváci o nějaký návrat vůbec stáli.

Egerton také uvedl, že by byl rád, kdyby se trojka dočkala lepšího přijetí než dvojka. Herec připouští, že film nebyl tak dobrý jako jednička, ale zároveň nebyl podle něj špatný. Proto má pocit, že od recenzentů dostal trochu neférově napráskáno a celkem ho přijetí filmu mrzelo.

Pokud budu mluvit za sebe, tak ano, Kingsman 2 nebyl špatný film. Problém je v tom, že režisér Matthew Vaughn předtím natočil tři vynikající filmy v řadě (Kick-Ass, X-Men: První třída, Kingsman), a tak jsme čekali další pecku a místo toho dostali průměr. Kingsman dvojka tráví spoustu času s novými postavami, které žádná nejsou tak zajímavá, jako ty původní, děj je nevýrazný, je znát, že se dost stříhalo, daleko méně vtipů sedlo a chybí celková svěžest a originalita prvního filmu. Největší hřích? Místo akčních scén s vynikající choreografií jsme dostali akční scény s nepříliš vydařenými digitálními triky.

Takže ano, třetího Kingsmana rozhodně ano, ale pořádně.

Zdroj: Empire

Galerie: 6

Kingsman: Jak by se chtěl Taron Egerton se sérií rozloučit | Fandíme filmu Kingsman: Jak by se chtěl Taron Egerton se sérií rozloučit | Fandíme filmu Kingsman: Jak by se chtěl Taron Egerton se sérií rozloučit | Fandíme filmu Kingsman: Jak by se chtěl Taron Egerton se sérií rozloučit | Fandíme filmu Kingsman: Jak by se chtěl Taron Egerton se sérií rozloučit | Fandíme filmu Kingsman: Jak by se chtěl Taron Egerton se sérií rozloučit | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest