Kingsman: Zlatý kruh: Nový necenzurovaný trailer

Kingsman: Zlatý kruh: Nový necenzurovaný trailer | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Po řadě drobných spotů je tu konečně další pořádný trailer!

Kingsman: Zlatý kruh bude mít panel na Comic-Conu dnes ve večerních hodinách středoevropského času. Herci už jsou nicméně v San Diegu a prohodili několik slov se serverem IGN. Za zmínku stojí především to, že režisér Matthew Vaughn na rozdíl od řady jiných režisérů, kteří akci přenechávají pomocnému štábu, dohlíží na většinu honiček a přestřelek osobně. Taron Egerton prozradil, že si při jízdě na střeše taxíku poranil ruku, kterou mu jeden z kolegů přirazil do dveří. A podle Jeffa Bridgese je na celém filmu nejlepší rolička Eltona Johna. IGN zároveň také jako první uvedl nový eRkový trailer.

U toho za sebe musím říct, že nevypadá vůbec špatně a u dynamických akčních scén je vidět péče známá z prvního filmu. Na druhou stranu se pořád nějak nemůžu naladit na tu správnou vlnu, jako by stále něco chybělo. Chybí cokoliv skutečně nového. To nejlepší v trailerech je jen opáčko z prvního filmu, řada scén působí nepěkně digitálně, barvy jsou podivně tlumené a američtí neurvalí Statesmani také nepůsobí úplně přesvědčivě. To výživné napětí mezi neotesaným Eggsym (Taron Egerton) a Harrym (Colin Firth) z prvního filmu tu zkrátka chybí. Na druhou stranu zatím podle mě Matthew Vaughn nenatočil jediný špatný snímek, takže stále věřím, že potíž je jen v trailerech a dokončený film nezklame.

Na Kingsman 2 se zaměřili také v USA Today. V galerii si tak můžete prohlédnout dvě nové fotky a režisér Vaughn se podělil o pár zmínek. Tak především tvrdí, že složitější natáčení zatím nezažil, ale výsledek podle něj stojí za to. Zatímco první film byl oslavou Británie, dvojka je nostalgickou vzpomínkou na vrcholná 70. léta minulého století, kdy celý svět nekriticky baštil cokoliv s nálepkou USA. Záporačka Poppy Adams (Julianne Moore) je přesvědčená o tom, že se světem je něco v nepořádku, ale její navrhované řešení je vskutku šílené, a proto je třeba ji zastavit. Z toho, co ve filmu bude předvádět nám má spadnout čelist. A jak přežil Harry Hart (Colin Firth) první díl? Na to dostaneme odpověď až v kině.

Kingsman: Tajná služba představil svět Kingsmanů – nezávislé mezinárodní informační agentury, která operuje v nejvyšším stupni utajení, aby udržela svět v bezpečí. V Kingsman: Zlatý kruh na naše hrdiny čeká několik nových překážek. Jejich základna je zničena a celý svět je držený jako rukojmí. Cesta je vede do USA, kde objeví spřátelenou špionážní organizaci Statesman, která byla založená ve stejné době, jako Kingsman. Nové dobrodružství otestuje sílu i chytrost agentů na maximum, když se dvě agentury spojí, aby porazily bezcitného společného nepřítele, aby zachránily svět, což už se pro Eggsyho (Taron Egerton) začíná stávat pravidelným zvykem...

Zdroje: USA Today, IGN

Kingsman: Zlatý kruh

22.09.2017 | USA, Velká Británie
Akční, Komedie, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 2

Kingsman: Zlatý kruh: Nový necenzurovaný trailer | Fandíme filmu Kingsman: Zlatý kruh: Nový necenzurovaný trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest