Padesát odstínů šedi: Jamie Dornan už nechce hrát v podobném filmu

Padesát odstínů šedi: Jamie Dornan už nechce hrát v podobném filmu | Fandíme filmu
Proč ne?

Filmová adaptace prvního dílu ze série Padesát odstínů (šedi/temnoty/svobody) není zrovna chválenou podívanou, ale finačně úspěšnou ano. Rádoby S/M porno pro znuděné ženy v domácnosti (tak knihy a filmy nazývají zlé jazyky) udělalo z herce Jamieho Dornana velkou hvězdu, o kterém sní miliony dam, nicméně, herec už nemá zájem zahrát si v podobném projektu. A vysvětlil proč:

"Pravděpodobně už nikdy nepřijmu práci s podobným množstvím zájmu a pozornosti a názorů veřejnosti, které na to míří. A je to v pořádku! Pokud jde o praktický úhel pohledu, prostě se skloněnou hlavou pracujete na dalším projektu. Ale poslouchejte, dalo mi to mnohé. Práce, kterou mám teď, je tomu na míle vzdálená... Prostě tvrdě pracujete, odvádíte dobrou práci a snažíte se být lepším."

Jamie rozhodně nelituje toho, že na trilogii Padesát odstínů pracoval, ale jak to tak vypadá, spíše by se raději soustředil na jiné typy filmů. Což asi není překvapením s ohledem na to, že má rodinu a chce se jí věnovat a není asi příjemné, když vyrazíte ven s dětmi a manželkou a všude vás očima svlékají fanynky.

Dornan si tak vybírá dost odlišné role, než byl miliardář Grey s choutkami naplácat ženám na holou. Nedávno to například bylo válečné drama A Private War nebo další válečný projekt, který vznikl v české koprodukci - Anthropoid

Na druhou stranu, úplně se nevyhýbá blockbusterům, od 10. ledna 2019 bude k vidění v Robinu Hoodovi

Zdroj: Vulture

Padesát odstínů šedi

13.02.2015 | USA
Drama, Thriller, Romantický
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest