The Words: Spisovatel Bradley Cooper zaprodá duši

The Words: Spisovatel Bradley Cooper zaprodá duši | Fandíme filmu
Co se stane, když si neúspěšný spisovatel přivlastní cizí práci? Přesvědčte se v traileru.

Bradley Cooper, herec, který se za poslední roky stihl objevit v několika hollywoodských trhácích a zařadil se mezi největších hvězdy filmového průmyslu, obsadil hlavní roli v nově připravovaném filmu The Words. Dva scénáristé – Brian Klugman a Lee Sternthal, kteří se podíleli na snímku TRON: Legacy, se rozhodli vyplout do neznámých vod a tentokrát sami usedli do režisérských křesel. Doufejme, že se jim jejich premiérový počin vydaří, neboť za obsazení, který tento vznikající thriller má, by nejeden režisér vraždil a zaprodal svou duši. Ano, je na co se těšit, hvězd je tu opravdu požehnaně.

Příběh snímku je dílem samotných režisérů. Hlavní hrdina Rory Jansen (Bradley Cooper) je spisovatel, což vzhledem k předchozím Bradleyho rolím není vůbec překvapující (viz Všemocný). Rory najde ve staré brašně rukopis a jeho obsah začne vydávat za vlastní. Vydaná kniha je nesmírně populární a Rory, který doposavad neměl moc valný úspěch, sbírá jedno ocenění za druhým. Mladý spisovatel je jako ve snu. Má vše, po čem člověk touží – bohatství, slávu a milující ženu (Zoe Saldana). Domeček z karet se však brzy začne bortit, když se na scéně objeví starý muž (Jeremy Irons), který tvrdí, že je skutečným autorem příběhu. Na první pohled jednoduchý děj se postupně rozvíjí a odkrývá další podrobnosti, které nám prozatím zůstávají utajené.

Internetem proplouvá již druhý trailer chystaného snímku. V tom prvním je možné spatřit další dvojici hvězd, která se ve filmu objeví – Dennise Quaida a Olivii Wilde. První trailer působí celkově výpravněji - ukazuje více obrázků a pěkný soundtrack v pozadí mu dodává specifickou atmosféru, která graduje. Naproti tomu druhé video disponuje strhujícím tempem, kdy tvůrci vtěsnali vše do jedné minuty. Romantické drama, které má premiéru 7. září tohoto roku (v ČR 20. září), bude určitě stát za návštěvu nejbližšího kinosálu už jen kvůli jeho skvělému obsazení. Doufejme jen, že filmu brzy nedojdou slova.

 

The Words: Dva trailery

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest