Trailer: The Silver Linings Playbook

Trailer: The Silver Linings Playbook | Fandíme filmu
Představujeme novou jiskřivou komedii Davida O. Russella s Bradleym Cooperem, Jennifer Lawrence a Robertem De Nirem v hlavních rolích.

Zábavných komedií, které nejsou hloupé a laciné, není nikdy dost. Proto jsme rádi, že se David O. Russell (Tři králové, Mám rád Huckabees), jenž většinu diváctva nadchnul v roce 2010 snímkem Fighter, chopil adaptace úspěšného románu The Silver Linings Playbook, jehož autorem je Matthew Quick. Russell se ujal i sepsání scénáře, tudíž si celý projekt mohl uzpůsobit k obrazu svému.

Příběh vypráví o osudech bývalého učitele Pata Solitano, který se snaží dát si dohromady vlastní život po návratu z psychiatrické léčebny. Vrací se bydlet k rodičům a v duchu už spřádá plány na znovunavázání vztahu s bývalou manželkou. Jenže věci naberou jiný směr, když potká záhadnou Tiffany, jež má sama hromadu psychických problémů, jelikož se vzpamatovává ze smrti manžela. Mezi našimi hrdiny se vytvoří neobyčejné pouto, které bude zobrazeno skrze celou řadu nečekaných a bláznivých zážitků.

Do hlavních Russell ulovil momentálně velmi populární dvojici hollywoodských hvězdiček. Pata si střihne Bradley Cooper (Pařby, Hit and Run) a jako mentálně nestálá Tiffany se představí sympatická Jennifer Lawrence (Hunger Games, House at the End of the Street), jejíž star-power stále strmě stoupá. Původně se do hlavní ženské role počítalo s Anne Hathaway, avšak ta nakonec musela kvůli časové vytíženosti úlohu Tiffany odmítnout. O pohodové chemii mezi Cooperem a Lawrence svědčí fakt, že se oba upsali dramatu Serena režisérky Susanne Bier, jež se nedávno natáčelo v České republice. V případě komedie The Silver Linings Playbook nemůžeme ani ve vedlejších rolích čekat nějaké nazdárky, protože například Pata seniora si zahraje Robert De Niro (společně s Cooperem účinkoval v trháku Všemocný z roku 2011). Ve filmu se mimo jiné objeví i Chris Tucker, Julia Stiles či Jacki Weaver.

Příjemně působí i první trailer, v němž je jasně patrné, že o humorné situace nebude nouze. A bude to dáno především duševním rozpoložením obou hlavních postav, což je rozhodně potěšitelná zpráva, jelikož nenucený humor bývá obvykle nejzábavnější. Ohledně režie se není čeho bát, protože Russell své řemeslo ovládá na jedničku, tudíž my už se můžeme pouze a jen těšit na výsledek. Americká premiéra je naplánovaná na 21. listopadu, přičemž čeští distributoři zatím mlčí.

 

The Silver Linings Playbook - Trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest