Harry Potter a ultimátní Blu-ray kolekce

Harry Potter a ultimátní Blu-ray kolekce | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Seznamte se s doposud nejobsáhlejším vydáním Harryho Pottera pro domácí video.

Více jak rok poté, co studio Warner Bros. vpustilo do kin závěrečný díl Harryho Pottera, se na nás chystá kompletní edice všech dílů, která vypadá o dost reprezentativněji, než chudší edice z minulých Vánoc. Potvrdilo se tak dávno spekulované (a o čekávané), že studio bude chtít ze své stále populární značky vytěžit, co jen půjde. Připravovaná kolekce nazvaná Harry Potter Wizard’s Collection má kromě 31 disků (údajně 18 Blu-Ray a 13 DVD) obsahovat také dosud neviděné dokumenty a hlavně jedinečné sběratelské předměty, které musí ocenit snad každý fanoušek.

Ale abychom to vzali hezky popořadě, základem je samozřejmě všech osm filmů na DVD, Blu-Ray a digitálních UltraViolet kopiích, včetně 3D verzí posledních dvou dílů. Čeká nás úctyhodných 37 hodin bonusového materiálu, z nichž desetihodinová stopáž byla vytvořena jen a pouze pro tuto edici, kombinací starších materiálů se čtyřmi hodinami dosud nezveřejněných záběrů. Můžeme se tak těšit na dokumenty o kaskadérech a dublérech, o natáčení famfrpálu, o náročném filmování s třímetrovým Hagridem, o tvoření celého kouzelnického světa atd. Očekávat můžeme také TV film 50 Greatest Harry Potter Moments nebo dva zcela nové dokumenty zaměřující se na dospívání herců a příběhovou stránku celé série.

Co se týče upomínkových předmětů, nabízí jich ‚kouzelná krabice‘ více než dost. Do ruky se Vám dostane knížečka zobrazující ty nejzajímavější artefakty z filmů, papírový plakát bradavického hradu, koncept arty celé série, sešítek s různými nálepkami (např. etikety z lektvarů), látkový plakát Bradavic a okolí, náčrty od hlavního architekta Stuarta Craiga a viteál v podobě medailónku Salazara Zmijozela, který je přesnou kopií rekvizity, jež se používala při natáčení.

Celá tato vymazlená kolekce přijde v přepočtu na šest až sedm tisíc korun, ne-li více. Pokud i přesto Váš zájem přetrvává, přijde zklamání. Tato edice se do ČR z 99% bohužel nedostane (ač se o to vydavatel prý velmi snažil). Nezbude Vám tak nic jiného, než si kolekci pořídit ze zahraničí, ale rychle! Kolekce je silně limitovaná, pro celý svět bylo vyrobeno 63 000 kusů (uvnitř boxu najdete i certifikační list s jedinečným číslem Vaší edice). Kdyby na Vás ale náhodou už nezbylo, nevěste hlavu. Každému s trochou rozumu musí být jasné, že nás za pár let čeká ještě několik ‚definitivních‘ edic s novými filmovými sestřihy, bonusy, 3D verzemi všech dílů a kdo ví, čím ještě. Sejf studia rozhodně nezůstává prázdný. Kolekce vychází 10. 9. 2012. Následují ukázky bonusových materiálů, na které se potenciální zájeci mohou v box setu těšit.

 

Harry Potter Wizard's Collection - videa 1-11

 

Harry Potter Wizard's Collection - video 12

 

 

Zdroje: The Digital Fix, Amazon, Snitch Seeker

Galerie: 4

Harry Potter a ultimátní Blu-ray kolekce | Fandíme filmu Harry Potter a ultimátní Blu-ray kolekce | Fandíme filmu Harry Potter a ultimátní Blu-ray kolekce | Fandíme filmu Harry Potter a ultimátní Blu-ray kolekce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest