Mega Man: Ikonická videoherní postava bude mít svůj film

Mega Man: Ikonická videoherní postava bude mít svůj film | Fandíme filmu
Bude hraný a od režisérů Paranormal Activity.

Videoherní filmy obvykle nedopadají vůbec dobře. Když máme štěstí, dočkáme se snesitelné podívané, ale spíše se objevují projekty, u kterých fanda předlohy krvácí z očí a běžný divák lituje peněz za lístek do kina. 

Ale videoherní a filmová studia to nevzdávají a aktuálně se chystá dalších několik videoherních filmů. Kromě jiných také o Mega Manovi, nazvaný jednoduše Mega Man.

Ten možná není tak známý jako Mario nebo Sonic, ale blíží se k tomu. A tak zřejmě firma Capcom, která Mega Mana v roce 1987 vytvořila, věří, že jde o natolik zvučné jméno, že lidé budou mít zájem o filmovou verzi. A pozor, nepůjde o animovaný projekt ale překvapivě o hraný.

O filmu Mega Man se mluví už tři roky, ale jeho vznil byl potvrzen až nedávno. Režie a scénáře se ujme dvojice Henry JoostAriel Schulman, kteří režírovali třetí a čtvrtý díl série hororů Paranormal Activity a Capcom o filmu prohlásil následující:

"Cílí na to, aby oslovil rozmanité publikum, nejen hráče, ale také fanoušky akčních filmů a to skrze adaptaci, která bude respektovat svět her Mega Man, ale zakomponuje prvky velkolepé produkce a zábavní hodnoty, kterými je proslulý Hollywood."

Je ale poměrně zajímavé, že film nevznikl už dříve, protože tento rok se do prodeje dostal jedenáctý díl videoherní série Mega Man a pokud by Capcom vyslal do kin film v podobném termínu, byl by to určitě dobrý marketingový krok. 

Ovšem nedošlo k tomu a zatím není jasné, kdy se začne film natáčet, ani, kdy by se mohl dostat do kin. Asi se ale shodneme na tom, že klidně vydržíme, pokud Capcom nabídne podívanou, která bude povedená a nebude pouze sázet na známé jméno.

Zdroj: Polygon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest