Avengers 4: Kam se také ve filmu podívá Iron Man

Avengers 4: Kam se také ve filmu podívá Iron Man | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Režisér Ant-Mana nepopírá jednu z fanouškovských teorií a Mark Ruffalo málem prozradil, jak dopadne Infinity War.

Domácí vydání Avengers: Infinity War odhalilo potenciální (menší) spoiler k Avengers 4. Je celkem běžné, že dokumenty z natáčení doprovázejí komentáře tvůrčích či hereckých osobností. Ty se někdy točí v nějakém anonymním ateliéru, jindy přímo během natáčení, třeba i před jednou z reálných kulis filmu. Jedno takové interview točil Robert Downey Jr. Jak můžete vidět na přiložené fotografii, Downey je namaskovaný tak, jak bude vypadat v Avengers 4 (světlejší vlasy) a sedí v kulise Wakandy. Pro porovnání přidáváme do galerie příslušnou fotku, kde najdete i snímek s Downeym.

Ano, teoreticky Downey mohl na danou lokaci přijít jen kvůli rozhovoru, ale vzhledem k jeho výsostnému postavení je pravděpodobná spíš opačná varianta, tedy ta, že rozhovor vznikl v daném místě, protože tam Downey zrovna točil svoje scény. Můžeme tak předpokládat, že se Tony Stark ve filmu potká s Shuri (Letitia Wright), u které už dříve bylo potvrzeno, že je jednou z postav, které přežily Thanosovo lusknutí. Už mnohokrát byla řeč o tom, že Shuri patří k vůbec nejchytřejším lidem na planetě, takže pokud bude Tony dumat nad jakýmkoliv vědeckým řešením situace, jeho kroky by určitě měly směřovat právě sem.

Pak je tu drobná zmínka od režiséra Ant-Mana a Wasp, Peytona Reeda. Těsně před tím, než Scott Lang v závěru filmu uvízne v Kvantové říši, Janet van Dyne mu říká, aby si dal pozor na časové víry. Reportér se Reeda zeptal, jestli právě časové víry budou nějak souviset s tím, že na některých fotkách z natáčení Avengers 4 hrdinové zdánlivě cestovali časem. Na to Payton odpověděl, že na základě „vědeckých“ pravidel, která byla ustanovena v prvním a druhém Ant-Manovi, takovou možnost nemůže vyloučit. Bavíme se o časovém víru, takže by se to stát mohlo. Kvantová říše je podle Reeda v budoucích Marvel filmech „rozhodně prioritou“. To samozřejmě není žádná definitivní odpověď a Reed by ani nic přesného v rozhovoru prozradit nesměl. Zároveň ale platí, že kdyby celá tahle teorie byla úplně nesmyslná, tak by asi Peytonovi nebránilo nic v tom, aby to reportérovi řekl.

No a na závěr ještě Don Cheadle připomíná starší interview, ve kterém Mark Ruffalo prakticky prozradil, jak dopadnou Avengers: Infinity War.

Zdroje: Huffington Post,

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 3

Avengers 4: Kam se také ve filmu podívá Iron Man | Fandíme filmu Avengers 4: Kam se také ve filmu podívá Iron Man | Fandíme filmu Avengers 4: Kam se také ve filmu podívá Iron Man | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest