Hellboy: Ve filmu asi uvidíme představitele spider-manovského padoucha

Hellboy: Ve filmu asi uvidíme představitele spider-manovského padoucha | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
V temné komiksové podívané se pravděpodobně objeví Thomas Haden Church. Objevily se také reakce prvních diváků.

Podle prvních reakcí se nezdá, že by temný a hororový reboot Hellboye měl být podívanou, ve kterou jsme doufali. 

Ti, kteří měli možnost film zhlédnout, se shodují na tom, že představitel hlavní role David Harbour byl dobrou volbou, ale jinak se objevují stížnosti na příběh, dialogy nebo záporáky. 

Doufejme tak, že do premiéry, která se odehraje 11. dubna 2019 se tvůrcům ještě podaří odstranit největší nedostatky a my nebudeme zklamáni. 

Pomoci výsledné kvalitě by mohla pomoci i účast další výrazné postavy z komiksů Hellboy a to Lobstera Johnsona. Jde o postavu, která byla překvapivě inspirovaná skutečným člověkem, ale asi vás nepřekvapí, že komiksová verze má k realitě daleko.

Lobster Johnson působil jako samozvaný bojovník proti zločinu, který ale zemřel, když se pokusil zastavit raketový útok ze strany nacistů během druhé světové války.

Nicméně se vrátil a to jako velmi mocný duch, který se přidal ke stejné agentuře, pod jejímiž křídly působí i Hellboy, tedy Bureau for Paranormal Research and Defense.

Thomas Haden Church

Aktuálně byla zveřejněna informace, že by Lobstera měl ztvárnit herec, kterému není komiksový žánr cizí a to Thomas Haden Church. Toho si můžete pamatovat například ze třetího Spider-Mana, kde se objevil jako záporák Sandman. 

A nutno poznamenat, že byl jednou z mála dobrých věcí na závěru nejhoršího dílu z jinak povedené trilogie Spider-Man. Tak snad pomůže jeho účast i Hellboyovi.

Hellboy v chystaném restartu hraje David Harbour, jeho adoptivního otce Ian McShane, záporačku Mila Jovovich, čaroděje Merlina Brian Gleeson. Dále hrají Sophie Okonedo a Alistair Petrie. Režíruje Neil Marshall.  Datum premiéry je stanovené na 12. 4. 2019 a podrobnosti o ději najdete ve starším článku.

Zdroj: DiscussingFilm

Galerie: 7

Hellboy: Ve filmu asi uvidíme představitele spider-manovského padoucha | Fandíme filmu Hellboy: Ve filmu asi uvidíme představitele spider-manovského padoucha | Fandíme filmu Hellboy: Ve filmu asi uvidíme představitele spider-manovského padoucha | Fandíme filmu Hellboy: Ve filmu asi uvidíme představitele spider-manovského padoucha | Fandíme filmu Hellboy: Ve filmu asi uvidíme představitele spider-manovského padoucha | Fandíme filmu Hellboy: Ve filmu asi uvidíme představitele spider-manovského padoucha | Fandíme filmu Hellboy: Ve filmu asi uvidíme představitele spider-manovského padoucha | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest