Hellboy: Rohatcův adoptivní otec obsazen

Hellboy: Rohatcův adoptivní otec obsazen | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Profesora Brooma si zahraje sám velký bůh Odin.

O rebootu komiksového Hellboye bylo informováno prakticky hned poté, co Guillermo Del Toro potvrdil, že on ani Ron Perlman se k démonickému hrdinovi nevrátí. Chvíli na to byla obsazena i hlavní role Hellboye, kterého si zahraje David Harbour (Black Mass, seriál Stranger Things). Nyní se dozvídáme o obsazení další z klíčových rolí, kterým je adoptivní otec Hellboye a znalec nadpřirozena a paranormálních jevů, profesor Trevor Broom, kterého si zahraje Ian McShane (Piráti z Karibiku 4, John Wick, seriál American Gods).

McShane má za sebou momentálně první sérii American Gods, za kterou si odnesl mnoho pozitivních hodnocení. V komiksech, Broom najde malého démona, který byl původně vyvolán nacistickými okultisty, aby zničil svět. Toho se ujme a dá mu jméno Hellboy. Později z něj vyroste urostlý démon s červenou kůží, jak ho známe. Broom je také zakladatelem Úřadu pro výzkum paranormálních jevů (v originále B.P.R.D.)

Nového Hellboye, s podtitulem Rise of the Blood Queen, uvidíme v režii Neila Marshalla (Pád do tmy, Centurion) a podle serveru Variety by se měl rohatý démon postavit čarodějům, kteří se pokoušejí zničit lidstvo. Projekt by měl začít produkci už letos v září a natáčet by se mělo ve Velké Británii a Bulharsku.

Zdroj: Variety

Galerie: 3

Hellboy: Rohatcův adoptivní otec obsazen | Fandíme filmu Hellboy: Rohatcův adoptivní otec obsazen | Fandíme filmu Hellboy: Rohatcův adoptivní otec obsazen | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest