Shreka a Kocoura v botách čeká restart

Shreka a Kocoura v botách čeká restart | Fandíme filmu
DreamWorks Animation
Zobrazit dalších 7 obrázků
O původní představitele jednotlivých rolí ale studio stále stojí.

Shrek je jednou z nejúspěšnějších animovaných značek vůbec. Není tedy divu, že se alespoň jednou do roka objeví zpráva o tom, že se chystá pátý film. Na značku dohlíží Chris Meledandri (strůjce úspěchu Mimoňů, Já padoucha a obecně animáků studia Illumination), který měl původně pro mateřskou společnost Universal spravovat všechny animáky v její stáji, ale nakonec se s Universalem dohodl, že se bude soustředit jen na konkrétní projekty, protože širší záběr by zkrátka nezvládal – Nepovažuje se za dobrého manažera, ale cítí se spíš jako tvůrce, který s filmaři v těsné spolupráci dělá na jednotlivých projektech.

V rozhovoru pro Variety řekl, že Shreka a Kocoura v botách čeká restart. Nejde podle něj prostě natočit něco, co bude působit jen jako další pokračování v řadě, je potřeba přijít s něčím radikálně novým. Zároveň ale Meledandri nechce původní postavy přeobsadit. Jeho nostalgická povaha velí, že by je stále měli dabovat Mike Myers, Eddie Murphy či Antonio Banderas. Začít úplně od nuly by také dávalo smysl, ale ta nostalgie prostě převažuje. O to je těžší najít způsob, jak sérii nějakým novým způsobem oživit a zatím se to prý pořád ještě nepodařilo.

Zajímavé je, že něco hodně podobného jsme slyšeli asi před rokem a půl, kdy scenárista Michael McCullers tvrdil, že právě dokončil scénář, který splňuje parametry redefinování celé série. Zřejmě tedy nakonec až tak objevný nebyl… Celkově pak Shrek působí jako téma, které zaměstnanci z animované části Universalu vytáhnou v momentě, kdy potřebují zpropagovat nějakou aktuální novinku. Momentálně je to Grinch, tak jestli chcete, můžete si níž přehrát písničku, která byla před časem ke Grinchovi zveřejněná.

V komentářích dejte vědět, zda o nového Shreka či Kocoura v botách stojíte, popřípadě zda vás napadá, jak jinak by se série dala pojmout. V galerii se můžete podívat, jak také mohl Shrek prapůvodně vypadat.

Zdroj: Variety

Galerie: 8

Shreka a Kocoura v botách čeká restart | Fandíme filmu Shreka a Kocoura v botách čeká restart | Fandíme filmu Shreka a Kocoura v botách čeká restart | Fandíme filmu Shreka a Kocoura v botách čeká restart | Fandíme filmu Shreka a Kocoura v botách čeká restart | Fandíme filmu Shreka a Kocoura v botách čeká restart | Fandíme filmu Shreka a Kocoura v botách čeká restart | Fandíme filmu Shreka a Kocoura v botách čeká restart | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest