Deadpool 2: PG-13 verze má název a logo + Nové podrobnosti

Deadpool 2: PG-13 verze má název a logo + Nové podrobnosti | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Ryan Reynolds a spol. o tom, co můžeme čekat od nového sestřihu Deadpoola.

Podrobnosti o mládeži přístupném sestřihu Deadpoola 2 se postupně hromadí. O lokálním uvedení zatím nepadlo ani slovo, nicméně ve Spojenýh státech se bude promítat od 12. prosince do 24. prosince. Známe také oficiální název. PG-13 verze bude uvedena jako Once Upon a Deadpool, tedy zhruba něco jako „Bylo Nedeadpoolilo“. Ve Státech snímek míří hlavně na mladší diváky, kteří v té době budou mít ve školách pauzu. Aby jej mohli vidět, bylo vystříháno to nejhorší násilí a sprostá slova. A zatímco dřív se uvádělo, že tvůrci točí nové záběry snad ještě teď, Deadline aktuálně tvrdí, že se nově točily jen scény, ve kterých bude Deadpool rámovat nový příběh svým vyprávěním a všechny tyhle scény se údajně stihly natočit během jednoho hektického dne a to je ještě dost punkáčským stylem.

Koncept rámovací sekvence vymysleli scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick spolu s Ryanem Reynoldsem a natočili ji jen s maličkým štábem. Jak už víme, součástí vyprávěcích sekvencí je Freda Savage, herec, který si podobnou úlohu před lety střihl v Princezně nevěstě, kde mu jako malému klukovi vyprávěl příběh Peter Falk. Teď zástupci filmu i samotný Savage žertují, že jej unesl Deadpool a nutil jej poslouchat jeho žvásty. Reynolds uvádí, že jej Fox tak dlouho do PG-13 verze filmu tlačil, až svolil. Dal si dvě podmínky. Tou jednou bylo právě obsazení Savage, tou druhou bylo, že dolar z každého prodaného lístku půjde na charitu Fuck Cancer, který se dočasně přejmenuje na Fudge Cancer.

Celkem se se Savagem natočilo osm propojovacích scén, které svážou sestříhané záběry filmu. Celkově bude film zhruba o tři minuty kratší, takže když si vezmete, že podle dřívějších tvrzení filmařů v některých momentech byly použity alternativní záběry, a že byly doplněné scény se Savagem, tak těch vystříhaných pasáží muselo být docela dost.

Ryan Reynolds dlouho bojoval za eRkovou verzi Deadpoola, tak proč najednou ta názorová změna? Určitě tam bude hrát roli především tlak studia Fox. Deadpool 2 se umístil v dosavadní TOP 5 nejvýdělečnějších filmů roku, přičemž žádný další film studia se nedostal do TOP 30 (mezinárodně je to 6. příčka a do třicítky proklouzl ještě Maze Runner 3, ale i tak chápete, že Deadpool 2 je prostě pro Fox výjimečný hit). Jestli dokáže Deadpool 2 vydělat cokoliv dalšího v kinech, je to plus. Dobře se prodávají také tematické hračky a další merch. A čím víc dětí film uvidí, tím víc merche se prodá. A pak je tu samozřejmě Čína – Sestřih pro mládež se na rozdíl od toho plnohodnotného smí v Číně promítat, což může znamenat tržby v hodnotě dalších desítek milionů.

A hraje se také o osud celé značky. Jak víme, pokud se nestane nic překvapivého, studio Fox někdy po přelomu roku definitivně odkoupí Disney. A Deadpool do té doby potřebuje prokázal, že může fungovat i bez krve a nadávek, že pro Marvel má smysl s ním nějakým způsobem počítat do svých budoucích plánů.

Dole v galerii můžete vidět logo nového sestřihu.

Zdroje: Deadline

Deadpool 2

18.05.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 2

Deadpool 2: PG-13 verze má název a logo + Nové podrobnosti | Fandíme filmu Deadpool 2: PG-13 verze má název a logo + Nové podrobnosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest