Alphas: Žraloci budou mít žně

Alphas: Žraloci budou mít žně | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Že by se diváci po dlouhé době opět báli vlézt do moře?

Vypadá to, že žraločí filmy jsou opět v kurzu. Před dvěma lety nám pocuchaly nervy snímky Mělčiny a 47 metrů, tento rok nás pobavil Meg: Monstrum z hlubin a už několik let nás rozesmávají Žraločí tornáda. No a teď se na nás chystá další podmořský nářez. Režisér Steven Quale (V oku tornáda) totiž natočí nový žraločí thriller s názvem Alphas.

Ve scénáři, který má na svědomí Frank Hannah (Smolař), bude pobřežní město terorizovat skupinka velkých bílých žraloků. Bezradní a vyděšení obyvatelé se v nouzi obrátí na svou poslední naději - v zajetí žijící, agresivní velrybu, která před lety zabila svého ošetřovatele. Zní to vlastně tak šíleně, až se tomu těžko věří a nezbývá než doufat, že nepůjde jen o další variaci na „Mega-tamto versus Dino-tohlencto“.

Podle slov tvůrců by mělo jít o pravý opak. Producent filmu Nicolas Chartier (Smrt čeká všude) se nechal slyšet, že Alphas bude sice komerční, ale jinak velmi sofistikovaný snímek, ve kterém režisér zúročí svoje dosavadní zkušenosti s blockbustery. Quale je chráněncem a žákem Jamese Camerona, se kterým jako pomocný režisér spolupracoval na snímcích Titanic a Avatar, a společně natočili také podmořský dokument Tajemné hlubiny 3D.

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Alphas: Žraloci budou mít žně | Fandíme filmu Alphas: Žraloci budou mít žně | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest