Speed Kills: John Travolta nás vezme na lodičky

Speed Kills: John Travolta nás vezme na lodičky | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Travolta vypadá voskově, závodí ve člunech, pašuje drogy a trailer se tváří, že je to ohromné vzrůšo.

John Travolta patří mezi hollywoodské hvězdy, které už léta o pořádnou roli nezavadily. Pokud bychom vynechali chválený seriál American Crime Story, tak naposledy měl Travoltův herecký vklad smysl snad ve Stoneových Divoších z roku 2012. Od té doby šel světoznámý herec z béčka do béčka. A Speed Kills mu vizitku nejspíš nijak nevylepší.

Trailer se tváří rádoby stylově, ale za rychlým střihem a údernou hudbou jde cítit nízký rozpočet a scénář bez fantazie. Travolta, který tu ve svých 64 letech vypadá nepřirozeně vyžehleně, hraje úspěšného závodníka na motorových člunech (protože závodní jízda na motorových člunech je přece stráááášně sexy), který bokem ke svojí profesi pašuje do Miami kila a kila kokainu. Z traileru není tak docela zřejmé, zda Travolta sám závodí nebo pouze vede závodnickou stáj, podstatné však je, že se do všeho zaplete mafie, policie a nejspíš bude ještě pořádné horko.

Režíroval a scénář napsal John Luessenhop, který má za sebou parády jako Texas Chainsaw 3D nebo Přežít kriminál. V dalších rolích vedle Travolty vystupují převážně seriálový herci či představitelé vedlejších rolí, jako Amaury Nolasco (Prison Break), Katheryn Winnick (Vikings), Jennifer Esposito (Blue Bloods), James Remar (Black Lightning), Matthew Modine (Olověná vesta, Stranger Things), Kellan Lutz (Twilight), Tom Sizemore (Black Hawk Down, Zachraňte vojína Ryana) nebo Jordi Mollá (Riddick).

S českou nebo slovenskou premiérou se v tuhle chvíli nepočítá, ale asi to nebude žádná škoda – přiložený trailer naznačuje, že jde o „akci“ ve stylu posledních filmů s Brucem Willisem.

Galerie: 6

Speed Kills: John Travolta nás vezme na lodičky | Fandíme filmu Speed Kills: John Travolta nás vezme na lodičky | Fandíme filmu Speed Kills: John Travolta nás vezme na lodičky | Fandíme filmu Speed Kills: John Travolta nás vezme na lodičky | Fandíme filmu Speed Kills: John Travolta nás vezme na lodičky | Fandíme filmu Speed Kills: John Travolta nás vezme na lodičky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest