X-Men: Propojení starého a nového týmu je hotová věc

X-Men: Propojení starého a nového týmu je hotová věc | Fandíme filmu
Fox se rozhodl jít cestou Marvelu a opravdu skombinuje síly svých mutantích hrdinů.

Před časem jsme vás informovali, že existuje silná pravděpodobnost, že se další díl X-Menů bude jmenovat Days of Future Past a bude alespoň částečně vycházet ze stejnojmenné komiksové předlohy (podrobnosti). Zhruba před týdnem jeden ruský server vypátral, že se tak další díl X-Menů opravdu jmenovat bude a nakonec to v rozhovoru pro IGN potvrdil i sám producent Bryan Singer. Když se ho reportér zeptal, jestli můžeme čekat určitý cross-over, či vyloženě propojení jednotlivých sérií, tak Singer odpověděl:

„Řekl bych, že máme chuť celý svět X-Menů rozšíři. Vezměte si, že svět X-Menů je sám o sobě skoro tak rozsáhlý, jako zbytek Marvel Universe. Podle mě je tedy čas se rozmáchnout a začít ten svět zkoumat. Možná dokonce i jednotlivé filmy začít propojovat, podobně, jako to skvěle dělá Marvel. Takže třeba něco takového uvidíte“, řekl producent a začal se spiklenecky smát. (Na konci článku si celý rozhovor můžete přehrát).

A jaké série mají filmoví X-Meni ve své stáji? Původní trilogii, Wolverina a První třídu. Z toho co režisér říká tedy poměrně jasně vyplývá, že v příštím filmu hrdinové z První třídy opravdu potkají někoho z původní trilogie, popřípadě od Wolverina - přesně tak, jak už nějakou dobu předpokládáme. Důvodů k takovému kroku může být hned několik. Zaprvé jde o ambiciózní příběh a něco, co jsme doposud neviděli. A Bryan Singer a Matthew Vaughn nikdy nebyli žádní troškaři. Pak také z toho, co Singer v interview říká, jasně vyplývá, že Fox pozorně sleduje úspěch Marvelu a rád by ho napodobil. V neposlední řadě je také nutné připomenout, že První třída měla oproti svým starším bratříčkům přeci jen slabší finanční výsledky, a tak nikdy nemůže být na škodu přičerpat z původního line-upu nějakou tu star power navíc. Kdyby bylo ve filmu místo pro Wolverina, šéfové Foxu a většina fanoušků by se jistě nezlobili. A co přinese budoucnost? Kdo ví. Když Bryan Singer hovoří o "rozsáhlém světě, který je třeba zkoumat", třeba se jednou dočkáme New Mutants, X-Force, X-Men: Legacy nebo třeba dlouho slibovaného Deadpoola.

 

Rozhovor s Bryanem Singerem

 

Další zdroj: CBM

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest