The Wolverine: Jessica Biel jako záporačka

The Wolverine: Jessica Biel jako záporačka | Fandíme filmu
Wolverine by mohl dostat další mocnou protivnici. AKTUALIZOVÁNO podruhé - Role má novou představitelku.

AKTUZALIZACE 2: Twitch vypátral, že si roli nakonec s největší pravděpodobností zahraje ruská herečka Světlana Chodčenkova, kterou můžete znát především z Jeden musí z kola ven. Ta do role celkem sedí, protože postava Viper má bulharské kořeny. 

AKTUALIZACE: Collider vypátral, že Jessica Biel si postavu nakonec nezahraje, studio jedná s dalšími herečkami.

V novém Wolverinovi začíná být pomalu přezáporákováno. Hlavním padouchem by měl být Silver Samurai, ale v příběhu se objeví i mafiánský boss Lord Shingen a vražedkyně Yukio, která hraje na všechny strany. Teď jsme se dozvěděli, že máme ve filmu čekat také postavu Viper, jež pod jménem Madame Hydra bojovala proti Captainu Americovi, ale zanedbatelnou roli nemá ani ve Wolverinových příbězích. S Loganem měli společného učitele, táhli za jeden provaz i stáli proti sobě. Jednou Viper Logana dokonce trikem přiměla k tomu, aby se s ní oženil. S Japonskem je Viper spjatá přes Silver Samuraie, který jeden čas sloužil jako její bodyguard, a také přes zločinný klan ninjů zvaný „Ruka“ (Hand), který hraje podstatnou roli i v příbězích s Lordem Shingenem.  Do emocionální vřavy, kterou The Wolverine slibuje, by určitě zapadla, ale pořád se nemůžu zbavit dojmu, že těch postav začíná být v chystaném filmu až dost. Už dříve se objevily zvěsti o tom, že by se Viper v příběhu mohla objevit jako asistentka japonského ministra, tedy dost možná násilnického manžela Mariko – Wolverinovy milé. Postavu by si mohla zahrát Jessica Biel, která zatím tvrdí, že jednání ještě nejsou u konce.  

Závěrem dodáváme, že Viper nemá žádné nadpřirozené schopnosti, ale je výborným stratégem, má tělo olympijské atletky, je cvičená v mnoha bojových uměních, nadaná v šermu, mistrně ovládá mnohé jedy, z rukavic jí občas vyjíždějí drápy a výjimečně dokonce používá teleportační prsten. Jessicu Biel zanedlouho uvidíme v remaku Total Recall.

Zdroje: Twitch, HitFix, Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest