Nightwatch: Spike Lee obskurní komiks nenatočí

Nightwatch: Spike Lee obskurní komiks nenatočí | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Komiksová budoucnost studia Sony je zase o kus chudší.

Venom si pořád vede v kinech dobře a už utržil v pokladnách 466 milionů dolarů. Je tedy pochopitelné, že Sony dál pracuje na svém komiksovém „Spider-Man vesmíru bez Spider-Mana“. Jako další přijde na řadu Morbius, ale v budoucnosti se měl realizovat také Nightwatch, prakticky neznámý hrdina, který na první pohled připomíná vykradačku Spawna. Zajímavé na projektu bylo jen to, že jej měl točit renomovaný Spike Lee. Jenže ten teď v rozhovoru odhalil, že Nightwatche točit nebude. Nedodal žádné vysvětlení nebo podrobnosti, prostě nebude. Jestli Sony začne hledat nového režiséra nebo strčí projekt k ledu, podobně jako Silver & Black, to zatím také nevíme. Ale nikoho by nepřekvapilo, kdyby studio s dalším rozhodováním počkalo až na úspěch či neúspěch Morbia. Scénář filmu naposledy psal Cheo Hodari Coker, showrunner nedávno zrušeného Lukea Cage.

V komiksech se Nightwatch poprvé objevil v 90. letech právě ve Spider-Manových sešitech, později dostal vlastní krátkou sérii a hodně připomínal Spawna. Kevin Trench je původem obyčejný doktor, který je svědkem teroristického útoku, při kterém zemře hrdina ukrytý ve zneviditelňujícím kostýmu. Když mrtvému doktor sundá masku, zjistí, že se dívá do tváře svému mladšímu já. Nejprve si myslí, že když se ukryje před světem a speciální oblek nikdy nenandá, svému osudu se vyhne. Časem ale nedokáže volání svému osudu odolat, začne oblek používat v boji se zločinem a pátrá po původu obleku.

Kostým zvyšuje jeho sílu a odolnost. Oblek se sám opravuje, s pomocí pláště lze plachtit a zároveň plášť lze ovládat silou myšlenky a různě jej využívat v boji. Později byl hrdina díky kostýmu také rychlejší a dokázal z něj vysouvat nejrůznější břity.

Zdroj: Screen Rant

Galerie: 5

Nightwatch: Spike Lee obskurní komiks nenatočí | Fandíme filmu Nightwatch: Spike Lee obskurní komiks nenatočí | Fandíme filmu Nightwatch: Spike Lee obskurní komiks nenatočí | Fandíme filmu Nightwatch: Spike Lee obskurní komiks nenatočí | Fandíme filmu Nightwatch: Spike Lee obskurní komiks nenatočí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest