Clovehitch Killer: Je táta vrah? Nebo jen trochu úchyl?

Clovehitch Killer: Je táta vrah? Nebo jen trochu úchyl? | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Seznamte se s novým thrillerem, kde za sérii vražd dost možná může otec mladého hrdiny. Koukněte na trailer.

Nový kriminální thriller The Clovehitch Killer nám představí mladého kluka, který začne svého otce podezřívat z toho, že je potají sériový vrah, zodpovědný za deset nevyřešených případů mrtvých žen z okolí. Otec je na první pohled ctihodný občan, jenže když Tyler najde v tátově uzamčené kůlně znepokojivé fotky, začne jakékoliv jeho nestandardní chování automaticky spojovat s nevyřešeným případem.

Z traileru snímek nepůsobí jako přelomový kus, ale herci vypadají přesvědčivě a nezdá se, že by je scénář tlačil do nějakých nesmyslů, ze kterých se chytneme za hlavu. Přijetí na festivalech nebylo letos v září špatné, vedle solidní thrillerové zábavy by měl snímek nabízet také uvěřitelný pohled na hnus, který se skrývá pod fasádou na první pohled bohabojných lidí z tvrdého amerického venkova. I když nemáme čekat, že by se tenhle aspekt řešil nějak do hloubky.

V roli otce vystupuje Dylan McDermott (American Horror Story, Advokáti), jeho syna ztvárnil Charlie Plummer (Všechny prachy světa, Impérium – Mafie v Atlantic City). Režisér Duncan Skiles je zcela neznámý, avšak scenárista Christopher D. Ford spolupracoval na snímcích Spider-Man: Homecoming či Cop Car. 16.11. snímek dorazí na digitální platformy.

Galerie: 5

Clovehitch Killer: Je táta vrah? Nebo jen trochu úchyl? | Fandíme filmu Clovehitch Killer: Je táta vrah? Nebo jen trochu úchyl? | Fandíme filmu Clovehitch Killer: Je táta vrah? Nebo jen trochu úchyl? | Fandíme filmu Clovehitch Killer: Je táta vrah? Nebo jen trochu úchyl? | Fandíme filmu Clovehitch Killer: Je táta vrah? Nebo jen trochu úchyl? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest