Avengers 4: Další postava může obléct kostým

Avengers 4: Další postava může obléct kostým | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Jak do budoucnosti světa Marvelu zapadá Ant-Man. A jak souvisí natáčení Spider-Mana: Far From Home s Avengers 4.

Nedávno z prostředí hračkářských firem unikl artwork, který ukazuje, že hrdinové budou alespoň v části Avengers 4 nosit speciální kostýmy. Teď další uniklé obrázky odhalují další zajímavost. Znovu vidíme hrdiny ve „vesmírných“ kombinézách, ale také je tu něco, co působí jako „Iron Man s ženskými rysy“. Uvidíme snad ve filmu tzv. Rescue, tedy Pepper Potts v kovové zbroji? Určitý náznak něčeho takového už tu byl v Iron Manovi 3, kde Tony Pepper oblékl do svého brnění v krizové chvilce z bezpečnostních důvodů. Vlastní zbroj však Starkova nastávající zatím na plátnech neměla. Že něco takového uvidíme, by mohla dokládat i starší fotka z Instagramu Gwyneth Paltrow, kde se herečka ukázala v motion capture obleku (další snímek v galerii). Co říkáte? Chtěli byste Rescue vidět na plátnech v celé její kráse?

Další fotka v galerii opět má souviset s Iron Manem. Snímek byl pořízený v zákulisí natáčení Avengers 4 a fanoušci spekulují o tom, že by se mohlo jednat o protonový kanón, zbraň kterou Iron Man používal především v jedné bojové videohře. Následuje další fotka ze sociálních sítí, která by údajně měla pocházet z natáčení Avengers 4. Že by nějaká vesmírná lokace? Předposlední obrázek je z ilustrované knížky, která doprovází Avengers: Infinity War.

Vraťme se ale ještě na okamžik k „vesmírným“ oblekům. Nejčastější spekulace říká, že budou nějak souviset s Kvantovou říší, už jen proto, že se nápadně podobají obleku, který Hank Pym použil k cestě do Kvantové říše v Ant-Manovi & The Wasp. Pak je tu aktuální rozhovor s Michaelem Douglasem, představitelem Hanka Pyma. Ten byl dotázaný, zda je snímek Ant-Man & The Wasp přímo navázaný na další budoucnost Marvelu. Na to herec odpověděl, že Kvantová říše je klíč a hraje důležitou roli v několika dalších kapitolách Marvel Universe. A nakonec je tu zcela nepodložené anonymní tvrzení z Instagramu, podle kterého Tony Stark s pomocí Scotta Langa postaví v Avengers 4 podle plánů Hanka Pyma větší Kvantovou loď.

Na úplný závěr se ještě jednou vracíme do galerie. Tam můžete na jejím úplném konci vidět Anthonyho Russoa na place Spider-Mana: Daleko od domova. Přijel se pouze podívat, jak končí natáčení bratrského projektu? Anebo přijel natáčet? A pokud ano, tak co? Točil Tom Holland svoje dotáčky pro Avengers 4 touhle cestou? Točila se potitulková scéna? To ukáže čas.

Zdroje: On Air, Tom Holland Updates, Ms Marvel Girl, MCU Eternal, MCU Eternal II, CBM,

Galerie: 10

Avengers 4: Další postava může obléct kostým | Fandíme filmu Avengers 4: Další postava může obléct kostým | Fandíme filmu Avengers 4: Další postava může obléct kostým | Fandíme filmu Avengers 4: Další postava může obléct kostým | Fandíme filmu Avengers 4: Další postava může obléct kostým | Fandíme filmu Avengers 4: Další postava může obléct kostým | Fandíme filmu Avengers 4: Další postava může obléct kostým | Fandíme filmu Avengers 4: Další postava může obléct kostým | Fandíme filmu Avengers 4: Další postava může obléct kostým | Fandíme filmu Avengers 4: Další postava může obléct kostým | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest