Joker: Natáčení střídá kostýmy jak přehlídka

Joker: Natáčení střídá kostýmy jak přehlídka | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Joaquin Phoenix dál pořádá v newyorském metru a ulicích pořádnou klauniádu. A produkce má na krku hněv komparsistů.

Natáčení Jokera postihl menší skandál, když se produkci nešťastně podařilo při natáčení v podzemce zavřít komparsisty na několik hodin ve vagonu metra. Kvůli zpožděnému natáčení se doba strávená ve vlaku neustále prodlužovala, komparsisté se nemohli dostat ven, nemohli se dobouchat pomoci, dokonce byli nuceni si dojít na záchod přímo ve voze. Alespoň to tvrdí bulvární magazín TMZ. Produkce ani herecká asociace se k události nechtějí oficiálně vyjadřovat. Ale pojďme k tomu příjemnějšímu. Opět se objevila celá řada fotek a videí z natáčení, které nám ukazují pestrou plejádu komiksů, které Joaquin Phoenix ve snímku oblékne.

Režíruje Todd Phillips (Pařba ve Vegas), produkuje Martin Scorsese, scénář píše Scott Silver (8. míle). Hlavní roli hraje Joaquin Phoenix a má jít o kriminálku zasazenou do skutečného New Yorku 80. let minulého století, která by pojednávala o neúspěšném komikovi, který se postupně mění v úspěšného kriminálníka. Dále hrají Zazie Beetz, Robert De Niro, Cullen, Marc Maron, Frances Conroy, Shea Whigham, Glenn Fleshler nebo Bill Camp. Datum premiéry je stanoveno na 4. 10. 2019.

Zdroje: Deadline

Galerie: 4

Joker: Natáčení střídá kostýmy jak přehlídka | Fandíme filmu Joker: Natáčení střídá kostýmy jak přehlídka | Fandíme filmu Joker: Natáčení střídá kostýmy jak přehlídka | Fandíme filmu Joker: Natáčení střídá kostýmy jak přehlídka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest