Spider-Man: Daleko od domova: Peter dostane ještě jeden nový kostým

Spider-Man: Daleko od domova: Peter dostane ještě jeden nový kostým | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Podívejte se  na nejnovější fotky z New Yorku a Benátek. Film našel hudebního skladatele.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Na fotkách vidíme Spider-Mana, jak unáší ze země Michelle (Zendaya). Jsme tudíž zvědaví, jak se tenhle vztah bude vyvíjet. Zná Michelle Spider-Manovu totožnost? Čeká nás klasický komiksový příběh o tom, kdy se děvče nemůže rozhodnout mezi superhrdinou a mužem pod maskou, aniž by tušilo, že jsou oba jedna a táž osoba? Bude Michelle v nebezpečí kvůli Peterově hrdinství? Na to všechno odpoví až budoucnost.

Ještě se objevily další fotky z natáčení v Benátkách, kde se Spider-Man setkal na jednom z kanálů s Nickem Furym (Samuel L. Jackson). Ze záběrů je patrné, že Parker ve filmu oblékne také kostým modro-černý. Ve snímku se tedy ukáže minimálně ve třech různých kostýmech a jde už o pátý kostým, který Tom Holland nosil.

V galerii můžete vidět první promo poster, který pravděpodobně nijak nesouvisí s filmem jako takovým a pouze recykluje starší propagační materiály. A pozor, na závěr jedna hudební novinka – Michael Giacchino se vrací, aby složil pro příštího Spideyho hudbu, stejně jako v případě Homecomingu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Tom Holland Source (@tomhollandig),

V hlavní roli se vrací Tom Holland, dále hrají Jacob Batalon, Zendaya, Jake Gyllenhaal, Michael Keaton a Marisa Tomei. Režíruje John Watts, scénář napsali Jonathan Goldstein a John Francis Daley. Datum premiéry je stanovené na 4. 7. 2019.

Zdroje: Film Music Reporter, MCU Exchange

« Předchozí kapitola

Galerie: 3

Spider-Man: Daleko od domova: Peter dostane ještě jeden nový kostým | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Peter dostane ještě jeden nový kostým | Fandíme filmu Spider-Man: Daleko od domova: Peter dostane ještě jeden nový kostým | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest