Univerzální voják: Vzniká reimaginace

Univerzální voják: Vzniká reimaginace | Fandíme filmu
Klasika s Van Dammem a Lundgrenem se může dočkat úplně nové verze.

Univerzálního vojáka asi není třeba dlouze představovat. Akční sci-fi z roku 1992 natočil Rolan Emmerich a Jean-Claude Van Damme a Dolph Lundgren si v ní zahráli dva mrtvé vojáky z války ve Vietnamu, kteří jsou po letech znovu oživeni a zařazeni do programu na výrobu supervojáků. Následně vznikla série laciných videopokračování, kdy to poslední tu bylo před šesti lety. Teď by značka mohla chytnout druhý dech.

Scenárista Richard Wenk (Mechanik zabiják, Expendables 2, Equalizer 1 + 2, Jack Reacher 2) v rozhovoru prozradil, že právě dokončuje scénář reimaginace Univerzálního vojáka. Zdůrazňuje, že nejde o remake ani žádnou jinou předělávku. Podobně jako při psaní Equalizera se původní látkou jen volně inspiroval a následně napsal úplně nový příběh. V tomhle případě jej snad dokonce neinspiroval ani film jako takový, ale pouze samotný název. S původním snímkem novinka bude mít pramálo společného. Snímek se dokonce nezaměří na dvě postavy, ale jen na jednu.

V tuto chvíli nemáme žádné bližší zprávy o tom, zda by do projektu jakkoliv měli být zapojení Van Damme nebo Lundgren, jestli má projekt připravovat dosavadní produkce nebo někdo nový, popřípadě, zda se bavíme o filmu pro kina nebo o další direct-to-video záležitosti. I tak dejte v komentářích vědět, zda představa dalšího Univerzálního vojáka zní zajímavě.

Zdroj: Discussing Film

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest