Monster Hunter: Režisér série Resident Evil zfilmuje další videohru

Monster Hunter: Režisér série Resident Evil zfilmuje další videohru | Fandíme filmu
Capcom
Paul W.S. Anderson nás vezme na lov draků a dalších obřích monster. Nebudou u toho chybět Milla Jovovich, Tony Jaa nebo Ron Perlman.

Se sérií Resident Evil jsme se sice rozloučili před necelými dvěma lety Poslední kapitolou, jen abychom se relativně brzy dozvěděli, že zombíci se vrátí znovu se zcela jiným tvůrčím týmem. To ale neznamená, že by se režisér čtyř dílů RE začal kopat do zadku. Paul W.S. Anderson totiž už delší dobu připravuje jinou filmovou adaptaci podle videohry, které navíc nebude chybět velkolepější měřítko, protože onou předlohou je Monster Hunter.

Stejně jako Resident Evil je i Monster Hunter výtvorem vývojářského studia Capcom a historie hry sahá do roku 2004. S postupem času se na ní začaly nabalovat další videoherní přírůstky, anime, manga, komiksy nebo karetní hra. Ve hrách hráči plní zadané questy, které je pošlou na různá místa ulovit monstra představující draky a další všelijaké přerostlé druhy. Za zabitou kořist můžou pak dostat lepší brnění, zbraně nebo cenné předměty.

Andersonova představa filmového příběhu je taková, že se bude soustředit na vojenský tým OSN, který povede Milla Jovovich. Ten se dostane do říše obklopené monstry, kde potkají lovce Tonyho Jaa. Společnými silami tak budou muset zavřít portál, aby zabránili útoku na náš svět. Dále se ve filmu objeví Ron Perlman a obsazení čerstvě doplnil Diego Boneta, jenž má ztělesnit komunikačního specialistu vojenského týmu. Natáčení začalo včera v Jihoafrické republice podle Instagramu Milly Jovovich. Na produkci se podílejí Andersonovi letití parťáci Jeremy Bolt a Robert Kulzer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Milla Jovovich (@millajovovich),

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest