Hummingbird: Sci-fi ve stylu Lucy a Bournea s Millou Jovovich

Hummingbird: Sci-fi ve stylu Lucy a Bournea s Millou Jovovich | Fandíme filmu
Pokud teskníte po tom, že se Milla po skončení série Resident Evil už nebude ohánět po příšerách, tak tohle by vás mohlo zajímat. 

Na začátku loňského roku jsme viděli závěr filmové adaptace Resident Evil s podtitulem Poslední kapitolaMillou Jovovich. Již nějakou dobu je dobře známo, že se zombie série bude v dohledné době rebootovat, jenomže do ní se už s herečkou ukrajinského původu (pravděpodobně) nepočítá. Dříve či později uvidíme Jovovich v nějaké další akční poloze a na jednu takovou se můžeme těšit v projektu Hummingbird.

Jde o akční sci-fi thriller, který se má inspirovat snímkem Lucy a sérií o Bourneovi, v němž vražedkyně při poslední zakázce odhalí šokující pravdu o sobě samé. Větší podrobnosti o příběhu jsou zatím drženy v tajnosti. Scénář napsal John McLain a skončil na Blacklistu (výroční seznam nejlepších nerealizovaných scénářů). Takže by z toho nemusela vylézt nějaká slátanina, nicméně několik úprav má do scénáře udělat ještě její manžel Paul W.S. Anderson (série Resident Evil, Pompeje) a to může někoho znervóznit.

Jovovich není první herečkou, jež měla propůjčit tvář hlavní hrdince. Role se měla původně ujmout Olivia Munn a poté Zoe Saldana. Ta je však vytížena natačením dalších Avatarů. Za režií budou stát Marcus KrylerFredrik Akerström. Pánové za sebou mají filmový trailer na válečnou videohru Battlefield 1 a krátkometrážní snímek Reset, z něhož by později měli udělat celovečerní film pod producentským dohledem Lorenza di Bonaventury (série Transformers).

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest