Avengers 4: Byl název konečně odhalen?

Avengers 4: Byl název konečně odhalen? | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Otázka názvu čtvrtých Avengers fanouškům stále nedá spát. Máme konečně odpověď?

Oficiální název Avengers 4 stále neznáme. Marvel doposud pouze neurčitě uváděl, že se jej dozvíme někdy po premiéře prvního traileru Captain Marvel. Trailer je už delší dobu za námi, nicméně název zatím nikde. Alespoň z oficiálních kanálů. Server MCU Cosmic teď s odkazem na interní zdroj tvrdí, že se snímek bude jmenovat Avengers: Annihilation. MCU Cosmic v minulosti už několik ověřených zákulisních zpráv přinesl, například jako první odhalil, že se připravují The Eternals. Rozhodně tedy stojí za to téhle neoficiální zvěsti věnovat pozornost.

Annihilation znamená zničení, vyhlazení či zkázu. Jde tedy o dostatečně dramatický podtitul, jaký by k uzavření jedné éry Avengers seděl. Lidé z Marvelu také uváděli, že nemohou název odhalit před tím, než všichni uvidí Avengers: Infinity War, protože by mohlo jít o spoiler. Pokud se v souvislosti s vyhlazením bavíme o tom, co Thanos provedl na konci trojky, tak by skutečně titul jako potenciální spoiler chápat šlo.

Pak také zástupci z Marvelu mluvili o tom, že dosud nejblíž byl ze všech fanouškovských tipů ten, který snímku přisuzoval název Avengers: Forever Avengers: Navždy. Mezi „vyhlazením“ a „navždy“ asi určitou příbuznost chápat lze a v obou případech jde o krátké, úderné podtituly. Pak je tu skutečnost, že Marvel názvy svých filmů bere z dřívějších komiksů. Série Annihilation skutečně existuje. S tím, co se děje ve filmech má pramálo společného, za zmínku stojí snad jen to, že Drax v příběhu zabije Thanose. Nicméně to není až tak podstatné, Marvel si často z komiksů bere jen názvy a děj se prakticky ve všem liší.

Z Marvelu také zaznělo, že se kolem názvu dělá takové halo, že z něj nakonec budeme dost možná zklamaní. Avenegrs: Annihilation není vůbec špatný název, ale určitě je pravda, že brada vám z něj nespadne. A pak je tu fotka bratrů Russoových, kterou režiséři sdíleli na sociálních sítích s popiskem „podívejte se zblízka“. Na fotce je prominentní Áčko, které by mohlo odkazovat právě k Annihilation. Anebo na obrázku lze vidět Áčka dvě – potom tedy Avengers: Annihilation.

Co vy na to? Byl konečně odhalený pravý název filmu? Nebo jde jen o další slepou uličku? A pokud jde o pravý název, jak se vám líbí?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Look hard...

Příspěvek sdílený The Russo Brothers (@therussobrothers),

Zdroj: MCU Cosmic

Galerie: 2

Avengers 4: Byl název konečně odhalen? | Fandíme filmu Avengers 4: Byl název konečně odhalen? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest