Avengers se v budoucnosti daleko víc podívají do vesmíru

Avengers se v budoucnosti daleko víc podívají do vesmíru | Fandíme filmu
Jak to bude v Avengers: Infinity War s Lokim? A kdy skončí natáčení Avengers 4?

Brazilský Comic-Con CCXP je v plném proudu a své zastoupení má na místě i Marvel. Jeho šéf, Kevin Feige (který se spojil telemostem), přišel hned se dvěma zajímavými poznámkami. Ta druhá je trochu spoilerovitá, tak zvažte, jestli chcete pokračovat ve čtení.

Takže zaprvé: „Pokud Avengers přežijí, uvidíme s nimi více filmů z vesmíru. Filmy z vesmíru miluji a chtěl bych jich vidět víc.“ To je poměrně dobře známá skutečnost, že se Marvel na vesmír chce zaměřit v daleko větším množství filmů než doposud, tak je hlavně zajímavé slyšet, že se tam podívají jmenovitě také Avengers. Počítáme s tím, že se napříč galaxií bude motat celá řada mimozemských hrdinů, ale zjevně se tam víc a víc budou přesouvat i pozemšťané. Bude zajímavé sledovat, jaké příběhy na nás Marvel vytasí, ale řada fanoušků by se jistě nezlobila, kdyby se po očekávaném sloučení Disneyho s Foxem v Marvel Universe objevil Galactus, božská figura, která pojídá celé světy, a na kterou se Marvel pokoušel získat práva už před lety.

Pokud jde o zmiňované „pokud Avengers přežijí“, tak to nejde brát jinak, než prázdnou hru na tajemno, protože všichni víme, že minimálně někteří Avengers přežijí. Takový Spider-Man má už teď další film oficiálně oznámený a Black Panther, Doctor Strange či Captain Marvel to jistě nezabalí po jediné sólovce. Ano, hrdinové budou umírat. Dva, tři, čtyři...možná pět. Ale Avengers tu po skončení filmu jednoznačně stále budou.

Další Feigeho zmínka z CCXP? Podle serveru Omelete Kevin potvrdil, že se v Avengers: Infinity War Loki (Tom Hiddleston) přidá na Thanosovu (Josh Brolin) stranu. V traileru se objevil záběr, ve kterém Loki napřahuje ruku s kosmickou kostkou. Předpokládá se, že ji podává Thanosovi a tohle Feigeho vyjádření to zdánlivě podporuje. Jenže opravdu se prostě Loki zachoval sobecky, tak jako vždycky? Nebylo by to už opravdu ohrané? Zvlášť potom, co se zdálo, že dosáhl určité nápravy? Definitivní vykoupení na něj tedy snad teprve čeká po příští zradě? Byl vždycky odsouzený k pádu? Nebo se jedná o nějakou dvojí hru, ať už o dvojí hru předem domluvenou s Thorem nebo Lokiho vlastní?

Při úplně jiné příležitosti krátce o Marvelu promluvil také Sebastian Stan (Winter Soldier). Ten chvíli mluvil o tom, jak bylo velkolepé, když se skoro všichni Marvel herci sešli na obří focení při oslavách desetiletého výročí, ale daleko zajímavější byla jiná poznámka. Pokud je Stanovi známo, natáčení Avengers 3 a 4 by mělo skončit 13. ledna. Můžete se spolehnout, že jak před trojkou, tak před čtyřkou ještě dojde k nějakým dotáčkám, nicméně už teď jde o skutečně masivní produkci. Natáčení samozřejmě bylo proložené přestávkami, nicméně začalo 23. ledna 2017 – vlastní natáčení dvou obřích snímků s kvantem postav tedy trvalo téměř rok a čas strávený v postprodukci nebude k režisérské dvojici bratří Russoů o nic milosrdnější...

Na závěr se můžete podívat na šťastného brazilského fanouška, kterému Feige za jeho věrnost přislíbil návštěvu losangeleské premiéry Black Panthera.

Zdroje: Talkies Network, Collider, Omelete

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest