Deadpool 2: Na Vánoce dorazí do kin verze filmu pro děti

Deadpool 2: Na Vánoce dorazí do kin verze filmu pro děti | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Nekecáme, Fox skutečně chystá film uvést po půl roce v kinech znovu a to ještě navíc v sestříhané podobě.

Tak na tohle lze říct snad jen okřídlené WTF? 21.12. uvede studio Fox do kin Deadpoola. Jak je to možné, ptáte se? Jak se tak rychle stihne nový film natočit? Vtip je v tom, že se nic točit nebude. Snímek byl sice v kalendáři chviličku vedený jako Untitled Deadpool movie, ale hodně rychle se ukázalo, že jde pouze o Deadpoola 2 sestříhaného nově jako mládeži přístupný snímek. Na první pohled to působí jako laciná ždímačka na peníze a nic jiného to upřímně není. Fox udělal velkou rošádu premiér (více v následujícím článku) a zřejmě nechtěl nechat prosincový termín zcela neobsazený.

Ten samý den navíc vstoupí do kin Aquaman, Bumblebee, Mary Poppins Returns a Holmes & Watson, takže cpát do kin novinku je stejně sebevražda. Deadpool je naopak už jednou zúročený projekt, který může pouze přidat další drobné do kasičky (pokud se to nepřežene s výdaji na reklamu). Při natáčení Deadpoola 2 se hodně improvizovalo, tak fanoušci mohou doufat, že nepůjde vyloženě o sestříhanou verzi filmu, ale spíš o verzi, která využije celou řadu mírnějších alternativních záběrů. I tak se ale nabízí otázka, zda bude Deadpool držený zkrátka fungovat jeho sprosťáctví a krvavost patří mezi jeho hlavní poznávací značky. Třeba si tak alespoň vyzkoušíme, jak by Deadpool mohl vypadat, až přejde pod Disneyho.

Do Vánoc je času dost a hrdina po velkou část filmu nosí masku přes pusu, takže by ani nemusel být problém dodatečně dodabovat nějaké vtipy o tom, jak se Fox snaží snímek maximálně vydojit. Krom toho, že se na film dostanou i mladší diváci, by se po střihačském zásahu mohl Deadpool 2 dostat také do čínských kin, kde měl dosud kvůli své příliš hrubé podstatě zavřeno.

Ryan Reynolds doplnil oznámení fotkou, na které Deadpool čte Fredu Savageovi z knížky. Zjevně jde o odkaz na legendární Princeznu nevěstu, kde Peter Falk četl (tehdy mnohem mladšímu) Savageovi příběh a přeskakoval všechny části, které by mohly být pro mladíka příliš strašidelné. Collider tvrdí, že Savage bude vystupovat i přímo ve filmu.

Uvidíme, jak se tahle recyklace Foxu vyplatí a zda půjde o záležitost několika trhů, anebo se film vrátí do kin celosvětově. Vy každopádně dejte do komentářů vědě, zda jste na nový sestřih snímku zvědaví, anebo je tohle dojení na váš vkus už příliš okaté.

PS: Připomínáme, že film už vyšel na domácím videu a to dokone v režisérském, prodlouženém sestřihu.

Zdroje: Deadline, Ryan Reynolds, Collider

Deadpool 2

18.05.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 2

Deadpool 2: Na Vánoce dorazí do kin verze filmu pro děti | Fandíme filmu Deadpool 2: Na Vánoce dorazí do kin verze filmu pro děti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest